Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN’IN SÖZLERİNE İMAMOĞLU’ NDAN YANIT !

ERDOĞAN'IN SÖZLERİNE İMAMOĞLU' NDAN YANIT !

Kesin olmayan resmî sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu Kartal'da konuştu. İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “13 bin-14 bin oyla seçimi kazandım diyemezsin” sözlerine ilişkin “Şu an 15 binin üzerinde biraz farklı bir oy var. Her oy değerlidir. Bir oy bile değerlidir. Madem bu sayıyı bu kadar az görüyorlar, neden 3 bin oyla kendileri kazandık diye açıklama yaptı?” dedi.

08 Nisan 2019 - 14:47

Kesin olmayan resmî sonuçlara göre, İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i, Kartal Belediyesi'nde ziyaret ederek tebrik etti.

“3 BİN OYLA KAZANDIK DİYE KENDİLERİ NEDEN AÇIKLADI”

Kartal Belediyesi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya'ya gitmeden önce “13 bin-14 bin oyla seçimi kazandım diyemezsin” sözleri soruldu. İmamoğlu, “Ben artık bazı açıklamaları takip etmiyorum. Üzülerek takip etmektense takip etmemek daha iyi. Şuan 15 binin üzerinde bir oy var. Her oy değerlidir. Bir oy bile değerlidir. Madem bu sayıyı bu kadar az görüyorlar, neden 3 bin oyla kendileri kazandık diye açıklama yaptı? En başta söz verdiğimiz gibi bir oya bile zarar gelmeyeceğini söylemiştim. Sandık başlarında arkadaşlarımızın nöbeti devam ediyor. Onlara minnettarım. Sayın Bahçeli'nin bir sözü var. ‘Bir oyla bile seçim kazanılır.' diye. Ne kadar doğru. Bir oyun bile kıymetini anlatıyor. 3 bin oyla onlar havalandı ama biz 16 bin oyla havalanmıyoruz. 16 milyon insan kazandı.” şeklinde yanıt verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı