Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN: "FİYATLAR YARI YARIYA İNDİ !"

ERDOĞAN: "FİYATLAR YARI YARIYA İNDİ !"

Ankara Keçiören'deki toplu açılış töreninde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birçok noktada ucuz sebze, meyve satışına başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş durumda. Temizlik malzemeleri için de aynı tedbiri almaya başlayacağız" dedi.

11 Şubat 2019 - 14:18

MEYVE-SEBZE FİYATLARINDAKİ TERÖRE DUR DİYORUZ

Son günlerde malum Türkiye'de bir oyun oynanmaya başladı. Patlican, domates patates...Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı nasıl Gabar'da, Cüdi'de inlerine girdiysek şimdi gıda terörü estirenlerin de inlerine giriyoruz.

Terör estirenlere karşı tedbirimizi aldık. Semt pazarları, tanzim satış nuktaları kurarak bugün itibarıyla ucuz ürünü satmaya başladık. Ankara'da bu çalışmalar başladı. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette.

SIRADA TEMİZLİK MALZEMELERİ VAR

Bununla kalmayacağız. Temizlik malzemeleri için de aynı tedbiri almaya başlayacağız. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz.

BÜYÜKŞEHİRDE ÖZHASEKİ, KEÇİÖREN'DE ALTINOK

Mesele belediyecilikse, bu konuda kimse bizim elimize su dökemez, belediyecilik AK Parti'nin işidir. Keçiören'de sandıkları patlatacağız, Mehmet Özhaseki kardeşimizle de büyükşehiri yöneteceğiz. Büyükşehirde Özhaseki, Keçiören'de Altınok kardeşimizle yola devam edeceğiz. Yeter mi? Yetmez. Ankara'nın tüm ilçeleriyle büyükşehirimizi bütünleştireceğiz.

Ankaralılar siyaset mühendisliklerine pirim vermez. Birikime tecrübeye bakar. Bunların hepsi de Mehmet Özhaseki kardeşimi, Altınok kardeşimi tarif eden vasıflardır. Ankaralı kardeşlerimin karşısına mecburiyetten değil, memnuniyetle oy vereceği ve verdiği her oyun karşılığını icraat olarak alacağı aday ve adaylar çıkardık. Kalktılar defalarca denemiş başaramamış bir adayı çıkardılar. Ama AK Parti'nin adayları kendini ispat etmiş isimlerdir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti