Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN: "FİYATLAR İNECEK!"

ERDOĞAN: "FİYATLAR İNECEK!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Kuzeykent Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çadırlar kuruldu. bir anda fiyatlar yarı yarıya indi. Daha da inecek. Gıdada terör estirenlere gereken dersi verdik. Temizlik ürünlerinden tutunuz, neler varsa marketlerde. Onların bir kısmını burada satmaya başlayacağız" dedi.

12 Şubat 2019 - 14:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

İstanbul'da yaşanan helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Hazır mısınız "Memleket İşi Gönül İşi" diyor muyuz? Cumhur'un partisi AK Parti'ye mühür vuruyor muyuz?

Türkiye üzerindeki hesaplar ne ise bugün de aynıdır. Çünkü Türk Türk'tür hasımları da aynı hasımlardır. Türkiye güçlü olmaya, güçlü kalmaya ve sürekli ileriye gitmeye mecburdur. Güçlü olmak için bir olacağız iri olacağız, diri olacağız hep birlikte burada olduğu gibi Türkiye olacağız. Birbirimizi Allah için seveceğiz. Makam için değil, para pul için değil işte bu şekilde yürüyeceğiz.

"SENARYOLARINI BOZARAK GELECEĞİMİZİ AYDINLATTIK"

AK Parti, Türkiye alıcılarını kendi tarihine kendi gücüne ayarladığı için saldırı altındadır. Halka tepeden bakanların aksine, milletin iradesinin üzerinde irada tanımayarak demokrasimizi ileriye taşıdık. Ekonomimizi güçlendirdik oyunları bozarak geleceğimizi aydınlattık. Bize bunun için düşman oldular. Milletimizle birlik olduğumuz, insanlarımıza güven aşıladığımız devletimizi ayağa kaldırdığımız için bize düşman oldular. Diline, dinine bakmadan mazluma sahip çıktığımız, adaletsizliklerini yüzlerine vurduğumuz için bize düşman oldular. Maruz kaldığımız bu düşmanlıkları berat belgemiz olarak görüyorum. Saldırıların hedefi aslında Türkiye'dir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek