Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN’DAN YENİ YIL MESAJI!

ERDOĞAN'DAN YENİ YIL MESAJI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan yeni yıl mesajında, "Yeni miladi yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

31 Aralık 2018 - 12:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni yıl mesajından satır başları şöyle;

Değerli vatandaşlarım, ülkemiz ve milletimiz bakımından çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2018 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2019 yılına giriyoruz. Yeni miladi yılın aziz milletimiz başta olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ediyorum.

Geçtiğimiz yıl dolu dolu programlarla, ziyaretlerle geçirdik. Yurt içinde 90 ziyaretimiz oldu. Yurt dışında da 27 ayrı ülkeye, 29 ziyaret gerçekleştirdik. Ankara ve İstanbul’da çok yoğun çalışmalarım oldu. Türkiye’nin 2018’de de atılımlarını sürdürmesi için her türlü gayreti gösterdik.

Her köşesinde dev yatırımların devam ettiği Türkiye giderek güçlenen demokrasi kültürü, hukuk devleti kimliği ve artan birikimiyle tüm dünyanın dikkatlerini üzerine çekiyor. Bu yatırımların en önemlilerinden biri de İstanbul Havalimanı’dır. Cumhuriyet tarihimizin en büyük eserlerinden olan havalimanımızın ülkemize, bölgemize ve dünyaya bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum.

Kur saldırısını kısa sürede bertaraf ettik. Atılımları sürdürmek için her türlü çabayı gösterdik

Ülkemiz, bölgesindeki olayların müsebbibi  değildir, kurbanı da olmayacaktır. Attığımız tüm adımları bu anlayışla planlıyor  ve hayata geçiriyoruz. Suriye'deki gelişmeler, bu çabalarımızın  neticeleridir.,

Biz bölgemizle birlikte tüm dünyada  istikrarın, adaletin, hoşgörü ve barışın tarafında saf tutuyoruz. Bu anlayışla  Kudüs'ün, Şam'ın, Bağdat'ın, Kahire'nin, Trablus'un, Saraybosna'nın, kırımın  hukukunu savunuyoruz.

2019 yılının ülkemiz, milletimiz, bölgemizdeki  kardeşlerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum.

Irak'ın istikrarına da katkı yapmaya devam ediyoruz. Kıbrıs, Doğu Akdeniz ve Ege'deki haklarımızı koruma hususundaki kararlılığımızı, hem siyasi alanda hem de sahada gösteriyoruz.

Ülkemiz muhtıralar darbeler dönemini geride bıraktı.

Terörle mücadelede tarihi başarı sağladık.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti