Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN’ DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR..

ERDOĞAN' DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beylikdüzü'nde halka seslendi

12 Mart 2019 - 16:31

BEYLİKDÜZÜLÜ KARDEŞLERİM BUNLARLA BİR OLUR MU?

Benim bayrağımı yakan bu namussuzlarla bunlar elele kol kola dolaşıyor. Kim o CHP, kim o CHP, kim o şimdi o İstanbul'a büyükşehir belediye başkan adayı olmuş. Benim Beylikdüzülü kardeşlerim bayrağını yakanla bir olur mu, ona oy verir mi? Bunlar sirk cambazı sirk! CHP'nin İstanbul İl Başkanı, Kadınlar Günü'nde yürüyüş yapanların içinde. Bunlar CHP, İYİ Parti, HDP kimin karşısındalar, Cumhur İttifakı'nın karşısındalar.

BU SEZAİ TEMELLİ DELİNELEN TEMELSİZ ADAM!

Bakın ne diyor, öyle ileri gidiyor ki, 'Kürdistan'da oylar HDP'ye, batıda oylar AK Parti ve MHP'yi yok edeceğiz'. Şimdi soruyorum ve buradan Türkiye'ye seslenelim, Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Bu Sezai Temelli denilen adam temelsiz! Bu adam Kürt de değil ha onu söyleyeyim. Ya sen Kürdistan'ı çok seviyorsan, Irak'ın kuzeyinde Kürdistan bölgesi var, buyur git sen o Kürdistan'a. Bizim ülkemizi bölemeyeceksiniz. Dün Şırnak'taydım, Hakkari'deydim aynı şeyleri orada da anlattım. Hiçbirisi bunu kabullenmiyor. Kürt olmayan bu adam temelsiz dedim ya, kalkıp benim kardeşlerimi istismar ediyor. Bay Kemal'in tavşan ortağı sözde iyi parti asıl ortağı HDP...

NE TAVŞAN ORTAK NE CHP BUNLARA GIKINI ÇIKARAMIYOR

CHP'nin aday olduğu listelerde HDP'liler yok mu? Var, İYİ Parti'de yok mu? Var. Kime yutturuyorsunuz bunları. Ne tavşan ortak ne de CHP bunlara gıkını çıkaramıyor. CHP'nin başındaki zat 'YPG bize saldırmaz' diyor. İktidarın tavşan ortağından tek ses yükselmiyor. Hatay'ın CHP'li başkanı 'oy yoksa hizmet yok' diyerek seçmeni tehdit ediyor. CHP'li başkan adayları Kuran-ı Kerim'le, cuma salasıyla dalga geçiyor, tavşan ortak tepki göstermiyor. Önceleri ittifakın asıl patronlarını gizlemeye çalışıyorlardı. Artık onu da beceremiyorlar. Kadın çıkmış ne diyor 'Biz sırtımızı YPG/PYD'ye dayadık diyor'. Bay Kemal bunlarla beraber, ha biz de sırtımızı milletimize ve Allah'a dayadık.

HİÇBİR İTTİFAKIN İÇİNDE DEĞİLİZ DİYOR! KİME YUTTURUYORSUN

Benim bayrağımı yakıyor, sen bunlarla nasıl beraber olursun Bay Kemal! Bir de yalan söyleyeceksin, 'biz hiçbir ittifağın içerisinde değiliz' diyor, kime yutturuyorsun? Böyle karışık bir yapıdan ne ülkeye, ne millete ne de İstanbul Beylikdüzü'ne hayır gelir. CHP, İYİ Parti, HDP'ye gönül vermiş kardeşlerimizin bu oyunu gördüklerini zannediyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti