Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN’ DAN KRİTİK ATAMALAR !

ERDOĞAN' DAN KRİTİK ATAMALAR !

Türkiye Bilimler Akademisi Başkanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye Bilimler Akademisi ve İller Bankası A.Ş'ye ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

15 Mayıs 2019 - 11:15

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama  kararlarına göre, Türkiye Bilimler Akademisi Başkanlığına Prof. Dr. Muzaffer  Şeker atandı.

İller Bankası A.Ş Genel Müdür Yardımcılıklarına Nurullah Öztürk ve  Volkan Bektaş getirilirken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında açık bulunan  Demiryolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcılığına ise Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi  İşlem Dairesi Başkanı Bilal Tırnakçı'nın ataması yapıldı.

13 ile yeni İl Kültür ve Turizm Müdürü

Kültür ve Turizm Bakanlığının atama kararları ile Bayburt İl Kültür ve  Turizm Müdürlüğüne Bekir Kurtoğlu, Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Halil  Çalışır, Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Burhan Torun, Samsun İl Kültür  ve Turizm Müdürlüğüne Adnan İpekdal, Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Teoman  Karaca, Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ise Aydın Aslan getirildi.

Ayrıca Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Burdur İl Kültür  ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Artvin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Gümüşhane  İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Gümüş, Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne  Artvin İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Erzurum İl Kültür ve Turizm  Müdürlüğüne Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, Giresun İl Kültür ve  Turizm Müdürlüğüne Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Kars İl  Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Van İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, Burdur  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ise Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah  Kılıç atandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı