Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN’DAN KREDİ KARTI OLANLARA MÜJDE!

ERDOĞAN'DAN KREDİ KARTI OLANLARA MÜJDE!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin TBMM grup toplantısındaki konuşmasında kredik kartı borçlarından esnafa krediye, sigorta primlerinden elektrik faturalarına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

08 Ocak 2019 - 13:05

"Düzenli sosyal yardım alan vatandaşlarımızın aylık 150 kw saat elektrik tüketimlerini biz üstleniyoruz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kredi kartını ödemekte zorlanan kişiler için de Ziraat Bankası aracılığıyla borçların tek bir çatı altında toplanacağını belirtti.

İşte Cumhurbaşkanı'nın verdiği o müjdeler:

Kredi kartı borçları: Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çekenler mevcut borçlarını daha kolay ödeyebilecek. Ziraat Bankası aracılığıyla ödeme güçlüğü çeken bu kişilerin borcu tek bir çatı altında toplanacak. Ziraat'ten alınan kredi ile bu borç kapatılacak ve bu kişi aylık gelirine uygun bir şekilde geri ödemesini yapacak.

Esnaf: Halbank 2019'da 350 bin esnafa 22 milyar TL'lik kredi kullandıracak. Kurla ilgili tüm oyunlara rağmen dengelenmenin esnafa yansıması için 10 milyar TL'lik kredi ilk çeyrekte ödenecek.

Sigorta: Sigorta prim teşviki uygulaması kapsamında 500 ve üzeri sigortalı çalıştıran işyerleri için 3 puan desteği 5 puana çıkarılıyor.

Elektrik: Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi kişilerin aylık 150 kws'ye kadar olan elektrik tüketimlerini devlet üstlenecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti