Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN’DAN KILIÇDAROĞLU’NA SERT TEPKİ

ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te düzenlenen G20 zirvesinde basın mensuplarına, geçtiğimiz günlerde Almanya'ya giden ve PKK destekçisi vekillerle poz veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

03 Aralık 2018 - 11:03

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te düzenlenen G20 zirvesinde basın mensuplarına, geçtiğimiz günlerde Almanya'ya giden ve PKK destekçisi vekillerle poz veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te düzenlenen G20 zirvesine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bulunduğu gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu hakkındaki o sözleri;

SORU: Sayın Kılıçdaroğlu 2 gündür Almanya’daydı ve orada ilginç bir fotoğraf verdi. Sevim Dağdelen Alman milletvekili ve YPG-PYD paçavralarını meclisten sallayan bir isim aynı zamanda Türkiye düşmanı. Sayın Kılıçdaroğlu kendisi ile aynı karede yer aldı...Nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bu tabii ki Kılıçdaroğlu’nun nerede olduğunu gösteriyor. Çok açık konuşuyorum. Kılıçdaroğlu’nun vatanseverlik diye bir derdi yok. Bu vatanın, Türkiye’nin düşmanı ile kim yan yana kol kola ise ona ben olumlu bir nazarla bakamam. Opartinin toplantılarında, o ismini zikrettiğiniz kadının aynı şekilde YPG’nin, terör örgütünün paçavraları ile konuşma yaparken resimleri var. Sen onlarla nasıl yan yana olabilirsin? Oraya gidip orada da bizim iktidarımızı, Türkiye’yi şikayet ediyor. Burada ben bütün basın mensuplarına söylüyorum. Sizin bu noktada yükünüz ağır ve çok önemli. Bunların hepsi gündeme getirilmeli hem görselde hem de yazılıda. Çünkü millet birçok şeyi gözden kaçırıyor. Bunların belki de farkında değil. İşte tablo bu. Bunları açıkça göstermek ,anlatmak lazım. Hangi partinin mensubudur Almanya’da, bu parti ne iş yapar. Halkımıza bunları en doğru şekilde anlatmak, bildirmemiz lazım.

SORU: CHP seçmenine?

Tabi, onu kastediyorum.

SORU: Kemal Kılıçdaroğlu Almanya ziyareti ile eş zamanlı olarak orada medyaya verdiği bir demeçte "İstanbul’u Paris gibi yapacağız" demiş...

1994 öncesi mi diyeceksin yoksa uzay yolculuğu mu diyeceksin. 94 öncesi diyorsan o zaten sana ait değil. Bunun dışında şu anda İzmir’ine haline, Bodrum, Muğla’nın haline bak rezillik. O bu işlerden anlamaz. Belediyeciliği bilmesi mümkün değil. Kağıthaneyi Kağıttepe yapandan başka birşey bekleyemezsin. Bütün belediyeleri toparlamaktan bahsediyor. Şu an Tekirdağ’ın durumu çok kötü, Edirne rezillik. Yazık Paris gibi yapacağım derken.. İzmir’in suyu yoktu, biz getirdik. Beydağı barajlarını tut, oradan bağladık ve İzmir’in su sorununu hallettik.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı