Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN’ DAN İZMİR AÇIKLAMASI

ERDOĞAN' DAN İZMİR AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'e ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdoğan yerel seçimler öncesi İzmir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listelerinde terör örgütü PKK ile ilintili 27 kişi tespit ettiklerini ifade etti. Erdoğan İzmir'in körfez sorununa da değindi.

25 Mart 2019 - 14:00

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'e ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdoğan yerel seçimler öncesi İzmir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listelerinde terör örgütü PKK ile ilintili 27 kişi tespit ettiklerini ifade etti. Erdoğan İzmir'in körfez sorununa da değindi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir televizyon kanalında soruları yanıtladı. Erdoğan, İzmir'in sadece 14 ilçesindeki CHP listelerinde terör örgütü PKK ile ilişkili 27 kişinin tespit edildiğini belirterek, "Bunların 19'u direkt dağ kadrolarıyla bağlantılı. Bundan daha güzeli olur mu ispat için? Sadece bu örnek bile CHP ile PKK arasındaki ittifakı göstermesi açısından çok çarpıcıdır." Sözlerini söyledi.

Erdoğan, İzmir'deki körfezin de Haliç'in eski hali gibi pislik içinde olduğunu, İzmir'e Gördes Barajı'ndan su getirdiklerini, kentte yollar, üniversiteler ve hastanelerin AK Parti iktidarı döneminde yapıldığını kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti