Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN’DAN ’İTTİFAK’ UYARISI

ERDOĞAN'DAN 'İTTİFAK' UYARISI

Yerel seçimlerde MHP ile ittifak yapacak olan AK Parti, seçim kampanyasını 'Cumhur İttifakı'nın ruhuna' zarar vermeyecek şekilde yürütecek. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta Ankara'da yapılan Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının basına kapalı bölümünde bu konuda teşkilata önemli uyarılarda bulundu.

10 Aralık 2018 - 09:56

19 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR

AK Parti seçim kampanyasının startını ise 19 Şubat'ta Ankara Arena Spor Salonu'nda belediye başkan adayları ve çok sayılı partilinin katılımı ile verecek. AK Parti'nin yerel seçimlerde kullanacağı sloganlar, seçim şarkıları ilk kez bu programla kamuoyuna açıklanacak. AK Parti'nin yerel seçimlere ilişkin 10 maddelik manifestosunun ise adaylar belirlendikten sonra Ocak ayında açıklanması bekleniyor. Parti yerel seçimlerde kampanyasını insan odaklı, Başkan Erdoğan'ın her fırsatta dile getirdiği gönül belediyeciliği üzerinden yürütecek.

İKİ PARTİDE KARŞILIKLI JESTLER SÜRÜYOR

AK Parti ve MHP arasındaki ittifak görüşmelerinde ise sona gelindi. 30 büyükşehir ve bunların ilçeleri üzerinde sürdürülen görüşmelerde, her iki parti karşılıklı jestlerine devam ediyor. MHP, ittifak kapsamında İstanbul, Ankara, İzmir, Erzurum ve Denizli'den aday göstermeyecek. Kulislere yansıyan bilgiye göre buna karşılık AK Parti'nin de Osmaniye, Mersin, Adana, Manisa, Muğla ve Aydın'da aday göstermeyeceği belirtiliyor. Başkan Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu hafta bir araya gelerek ittifak çalışmasına son şeklini vermesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti