Reklam
  • Reklam
EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN 174. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ FOÇA’DA...

EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN 174. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ FOÇA’DA TÖRENLE KUTLANDI

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törene Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz,Foça İlçe Emniyet Müdürü Gülcan Coşkun, Foça Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Uslu,Foça İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı SertanKoç,Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, daire ve şube müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ilçedeki Jandarma Genel Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı birliklerin temsilcisi askerler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

10 Nisan 2019 - 14:42

Tören, yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, İlçe Emniyet Müdürü Gülcan Coşkun’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile devam etti.TörendeGülcan Coşkun; "Ulu önderimiz Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını ışığımız kabul edip, Gençliğe Hitabesi’nde söylediği gibi gücümüzü damarlarımızdaki asil kandan alarak milletimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz durmaksızın çalışmaya devam edecektir. " dedi.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; “Ulusumuzun huzur ve güveni için; 24 saat, gece-gündüz demeden büyük özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümünü ve Polis Haftası’nı kutlar, saygılar sunarım.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti