Reklam
  • Reklam
EMNİYET MÜDÜRÜ POLİS TARAFINDAN VURULDU !

EMNİYET MÜDÜRÜ POLİS TARAFINDAN VURULDU !

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, İl Emniyet Müdürlüğü binasında bir polis tarafından vuruldu. Altuğ Verdi şehit oldu. Olayda Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile 2 koruma polisi de yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin de tayin sorunu yaşadığı iddia edilen bir trafik polisi olduğu belirlendi.

11 Aralık 2018 - 16:27 - Güncelleme: 11 Aralık 2018 - 16:36

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, İl Emniyet Müdürlüğü'nde bir polis tarafından vuruldu. Verdi, kurtarılamayarak şehit oldu. Olayda Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile 2 koruma polisi de yaralandı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Rize Emniyet Müdürlüğündeki silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği gerekçesiyle bir polis memuru yaralı olarak yakalandı. Saldırının bir tayin sorunu nedeniyle gerçekleştiği bilgisi de belirlendi.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ

Saldırıyı düzenleyenin Derepazarı İlçe Emniyet Amirliği Trafik Şube'de görevli polis memuru İsmail Hakkı Saraçoğlu olduğu belirlendi. Saraçoğlu'nun 14 yıldır polis memuru olduğu öğrenildi.

BAKAN SOYLU'DAN İLK AÇIKLAMA

Olayla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan da açıklama geldi. Bakan Soylu, "Şu an hastanede. İnşallah doktorlarımız kurtarmak için çaba gösteriyor. Bakan Yardımcımız ve Emniyet Müdürümüz olay yerine gidiyor" dedi.  P

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek