Reklam
  • Reklam
Elfida’nın hikayesi milyonları ağlattı

Elfida'nın hikayesi milyonları ağlattı

Başarılı şarkıcı Haluk Levent, Buket Aydın'ın sunuculuğunu üstlendiği programa konuk olarak anlattığı "Elfida" şarkısının hikayesiyle milyonların göz yaşları sel oldu.

28 Haziran 2019 - 12:48

Buket Aydın'ın  "Elfida'nın öyküsü ve sizi bu şarkıyı yazmaya iten nedenler neler?" sorusunu Haluk Levent şu şekilde yanıtladı:

"Beyzanur çok küçük bir çocuktu ve küçüklük dönemini Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde yatarak geçiriyordu. Babası ve annesi çok güzel ve duygusal insanlar. Babası ile bir gün bir konserimde karşılaştık ve bana durumu anlattı. Ben de Beyza'nın yanına gitmeye başladım. Ona şarkılar çalıyordum. Durumu ile ilgili "Ne yapabiliriz?" diye düşünüyorduk"

"ONA İYİ BAKILSIN DİYE...."

"O dönemde de Ahbap gibi birkaç arkadaştan oluşan grubumuz vardı onlarla bir şeyler yapmaya başladık. Evine gittim, hastaneye gittim. Hatta hemşireler ona iyi baksın diye hemşireler gecesinde de sahneye çıktım. Beyza çok kırılgan bir çocuktu. Zaten şarkının sözlerinde var. "Kim bilir kaç yüzyıldır sarılmamış kolların" diye. Anne ve babası devamlı nöbetteydi. "Sisliydi kirpiklerin ve gözlerin yağmurlu" cümlesi orada onun gözlerini anlatıyor. Gerçekten sisli gözleri vardı ve hep böyle umuda dair bakardı ama birçok şeyi hissediyordu. Bu şarkıyı yazmadan önce doktoru ile görüştüğümüzde doktoru bana "Bu kızımızı gözden çıkartmamız gerekiyor" dedi. İşte o 'gözden çıkartmak' kelimesi "Elfida".

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek