Reklam
  • Reklam
EKREM İMAMOĞLU TRABZON’DA DOĞDUĞU EVDE HEMŞEHRİLERİ İLE...

EKREM İMAMOĞLU TRABZON'DA DOĞDUĞU EVDE HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

CHP ve Millet ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu bayramın 1. günü (bugün) Trabzon'da doğduğu köye giderek burada evlerinin önünde hemşehrileri ile buluştu. https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1135923365082947588

04 Haziran 2019 - 18:40 - Güncelleme: 04 Haziran 2019 - 18:54

CHP ve Millet ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu bayramın 1. günü (bugün) Trabzon'da doğduğu köye giderek burada evlerinin önünde hemşehrileri ile buluştu.

Sevgi gösterileri ile karşılanan İmamoğlu'na köy halkı büyük ilgi gösterdi. Doğduğu evin balkonunda bir konuşma yapan Ekrem İmamoğlu, "İstanbul seçimlerini mutlaka kazanacağız, sizlerin desteğine ihtiyacım var, Birileri Trabzon'a geliyor ki sokaklarına girseler kaybolurlar, seçim konuşması yapıyorlar. Beni duyuyorlar, seçimleri kazanacağım ve 16 Milyon İstanbul'luyu barıştıracağım." dedi.

17 Yaşına kadar yaşadığı köyün ve çevre köylerin tek tek ismini sayan İmamoğlu daha sonra yarın, 5 Haziran Trabzon mitinginde buluşmak üzere köylülere ve katılımcılara veda etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı