Reklam
  • Reklam
"EKMEK 2 LİRA OLMALI"

"EKMEK 2 LİRA OLMALI"

Dolar artışını bahane ederek "ekmek 2 lira olmalı" diye spekülatif bir açıklama yapan Ekmek Üreticileri Federasyonu Başkanı Murat Kavuncu'nun 24 Haziran seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı olduğu ortaya çıktı..

08 Eylül 2018 - 12:08

Dolardaki yükselişi fırsat bilerek gıda fiyatları üzerinde manipülasyon yapan fırsatçılar bir bir deşifre olmaya devam ediyor. Dolardaki artışı bahane ederek un çuvalının fiyatının 175 liraya yükseldiği iddialarında bulunan Ekmek Üreticileri Federasyonu Başkanı Murat Kavuncu "Ekmek acilen 2 lira olmalı" açıklamasıyla gündeme gelmeye çalıştı. Ekmek fiyatları üzerinden spekülasyon yaparak vatandaşların sofrasına göz diken Kavuncu'nun kim olduğu ise çok geçmeden ortaya çıktı. Murat Kavuncu'nun, CHP'li Gürsel Tekin'in yakın arkadaşı olduğu öğrenildi. Kavuncu'nun aynı zamanda 24 Haziran seçimlerinde Ankara'dan CHP Milletvekili adayı olduğu da ortaya çıktı. Yurt dışı destekli her operasyonun arkasından çıkan, yerli ve milli bir duruş sergileyemeyen CHP dolar operasyonunun arkasından da çıkmış oldu.

"HEVESİNİ KURSAĞINDA BIRAKTI"

Murat Kavuncu'nun ekmek ile ilgili yaptığı açıklamaya cevap gecikmedi. Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Başkanı Günhan Ulusoy Kavuncu'nun skandal açıklamasından sonra "Yarın 1 milyondan fazla çuval unu 95 liradan isteyene teslim ederiz" diyerek fırsatçıların hevesini kursağında bıraktı.

 

.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti