Reklam
  • Reklam
Ege Üniversitesi’nden 112 istasyonu

Ege Üniversitesi'nden 112 istasyonu

Ege Üniversitesi Kampüsü'nde öğrenci ve öğretim üyeleri ile idari çalışanların karşılaşabilecekleri sağlık sorunlarına hızlı müdahale edilebilmesi için 112 Ambulans İstasyonu kuruldu.

10 Mart 2018 - 11:41 - Güncelleme: 10 Mart 2018 - 12:40

Ege Üniversitesi'nin 70 bine yakın öğrencisi ve 10 bin akademik ve idari çalışanı ile büyük bir nüfusa sahip olduğunu belirten EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, ‘‘ Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın karşılaşabilecekleri sağlık sorunlarına anında müdahale edecek olan bir ambulansa ihtiyaç duyuluyordu. Çalışmalarımız sonucunda tam donanımlı bir ambulansı kampüsümüzde görevlendirdik. Ege Üniversitesi Ailesinin her bir bireyinin huzur ve güven içerisinde kampüste yaşamlarını sürdürmelerini önemsiyoruz. Bu huzur ve güven ortamını tamamlayacak bir unsur da yaşayabilecekleri sağlık sorunlarında öğrenci ve çalışanlarımıza en kısa sürede müdahale edecek bir ambulansın olmamasıydı. Bu konuda gerekli olan adımları atarak ambulansımızı hizmete açtık. Bu hizmetin kampüsümüze kazandırılmasında katkı sağlayan sayın Sağlık Bakanlığımıza, İzmir Valiliğimize, ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kampüs Polikliniğinde bulunan ambulans ihtiyaç duyulması halinde vakaya anında müdahale edecek.

Ege Üniversiteliler ve kampüste ihtiyaç duyan vatandaşlar 112 Acil İlk Yardım Hattı ile 09:00-21:00 saatleri arasında ambulans hizmetinden yararlanabilecekler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek