Reklam
  • Reklam
EGE’Lİ MASTERLER KANSER HASTALARINA YARDIM İÇİN KIBRIS YOLUNDA

EGE'Lİ MASTERLER KANSER HASTALARINA YARDIM İÇİN KIBRIS YOLUNDA

Ege Üniversitesi Çalışanları Masterler Futbol takımı 2-4 Mart 2018 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen turnuvaya katılacak. KKTC Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına düzenlenen turnuvada KKTC’den ve  Türkiye’den ikişer olmak üzere toplam  4 takım yer alacak.

25 Şubat 2018 - 14:59 - Güncelleme: 25 Şubat 2018 - 15:12

 

KKTC Yıldırım Masterler derneği tarafından organize edilen turnuva maçları Gazimagusa’nın Akova Eray Vudalı Stadı’nda oynanacak.  Türkiye’den Ege Üniversitesi  Çalışanları ve Adıyaman Mas Der takımları yavru vatandan Yıldırım ve Maraş Masterleri  ile sahada mücadele ederken  diğer ülkelerde olduğu gibi KKTC ‘de de artış gösteren kanser hastalığına dikkat çekecekler. İskele Belediyesinin destek vereceği  turnuvaya  sponsor kuruluşların yapacağı maddi bağışlar KKTC Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne aktarılarak ihtiyaç sahiplerinin tedavisinde kullanılacak.

 

Daha öncede yurtiçinde değişik illerde  ve yurtdışında birçok ülkede turnuvalara katıldıklarını belirten EÜ Çalışanları Masterler Derneği Başkanı Ahmet Gök bu kez farklı bir amaç için yola çıktıklarını söyledi. Ahmet Gök: “ Gazimagusadaki dörtlü turnuvada ülkemizi eniyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. 40 yaşından sonra spora gönül verenler olarak hem ülkemizde hemde KKTC’de ki yaşıtlarımıza spor yaparak ve de bazı sosyal yaralara parmak basarak örnek olacağımızı düşünüyorum.  Bizi davet eden Kıbrıslı kardeşlerimize ve spordan gelerek  Üniversitemiz rektörü olan ve her türlü sportif ve toplumsal çabaya destek veren Necdet Budak hocamıza teşekkür ederiz.” Dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek