Reklam
  • Reklam

EGE DİKKAT !

Meteoroloji'den İzmir için kritik uyarı geldi. 'Sarı Alarm' olarak bilinen uyarı sistemiyle İzmir'i uyaran Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İzmirli vatandaşları çamur yağışı konusunda uyardı.

22 Mayıs 2019 - 13:54

Meteorolojiden Ege'ye uyarı geldi. Sabah saatlerinden öğle saatlerine kadar olan zaman diliminde İzmir, Aydın, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Denizli kuvvetli rüzgarın etkisinde olacak. Gece saatlerinden itibaren ise bölge geneleinde yer yer sağanak yağış geçişleri yaşanacak. Rüzgar kuvveti saatte 40 - 70 kilometre civarında seyeredecek.

METEOROLOJİ DEĞERLENDİRME

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Sinop, Ankara'nın kuzeydoğusu, Çankırı, Sivas, Van ve Bitlis çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege, Akdeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun güneyinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege, Akdeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun güneyinde kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

EGE

Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kuzeyinin yer yer çok bulutlu, yarın (Perşembe) Kuzey Ege kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; İç Ege'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 26°C

Parçalı bulutlu

DENİZLİ °C, 30°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 30°C

Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinden itibaren çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde kuzey kıyıları hafif sağanak yağışlı

MANİSA °C, 31°C

Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinden itibaren çok bulutlu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti