Reklam
  • Reklam
"EFE GİBİ DİK DURACAĞIZ"

"EFE GİBİ DİK DURACAĞIZ"

AK Parti İzmir Adayı Nihat Zeybekci, Ödemiş ve Torbalılar ile buluştu. Coşkuyla karşılanan Zeybekci, “Efelenmeye değil, efe gibi dik durmaya geldim. Kentin makus tarihi değişecek” dedi.

25 Mart 2019 - 13:07

Cumhur İttifakı'nın AK Partili İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, 1 haftadan az süre kalan yerel seçimler öncesi programlarına hız kesmeden devam ediyor. Zeybekci, çalışmaları kapsamında Ödemiş ve Torbalı halkıyla bir araya geldi. Zeybekci'nin ilk adresi Ödemiş oldu. "İzmir'in Efesi Nihat Zeybekci, Ödemiş seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılanan Zeybekci, İzmir'le, Ödemiş'le gurur duyduğunu, efelenmeye değil, efe gibi dik durmaya geldiğini belirterek, "İzmir'de mazeretcilerin, bahanecilerin, fakat-ama-ancakçıların giderek yerlerine kentin makus talihini değiştirecek hizmetkarlar gelecek" dedi.

İZMIRLİ'NİN YÜZÜ GÜLECEK

Dağlarından yağ ovalarından bal akan bereketli topraklarda bulunan İzmir'in ihmal edildiğini, memur şehri Ankara'nın ekonomik büyüklük olarak İzmir'i geçtiğini dile getiren Zeybekci, kentin makus talihinin değişeceğini söyledi. Zeybekci, "Önce Ödemiş, önce İzmir diyen herkesin desteğiyle İzmir'i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyet yolculuğuna dahil edeceğiz. Bizim derdimiz kimseyle değil, derdimiz İzmir. Her ilçede, büyükşehir belediyesinin sahip çıktığı kooperatiflerimizle, tarım, hayvancılık ve diğer ürünlerimize de sahip çıkarak 3-5 paraya gitmesine, yere düşmesine izin vermeyeceğiz. Bölgenin yıldızı parlayacak, kardeşimin yüzü gülecek" dedi.

180 GÜN NEREDESİN?

Yöneticileri terör örgütüyle özleşen partinin yetkililerinin "İzmir'de CHP adayını destekliyoruz" diyerek ittifaklarını açık açık söylediğini, adaya bu sorulduğunda ise "kem-küm, gak-guk" dediğini söyleyen Zeybekci, "O, CHP'nin değil, Kılıçdaroğlu'nun ve Kandil'in adayı. Bunların niyeti bozuk, belediye değil, İzmir'de yüz karası çöp problemini bitirmek değil, su, kanalizasyon alt yapı trafik otopark park değil. Bunların niyeti bu ülkeyi başka bir yere götürmek. 31 Mart'ta güneş Türkiye'ye İzmir'den doğacak" diye konuştu. Türkiye'nin hiçbir yerinde çöplerini doğaya atan başka şehir olmadığının altını çizen Zeybekci, "Kanalizasyon körfeze dökülüyor. Omuzlarını çekiyor. 'Ceketimizi koysak, seçilir' diyorlar. Cekete mi oy vereceksiniz?" dedi. İlçe belediye başkanı olan Tunç Soyer'in 180 gün yurt dışında ne yaptığını soran Zeybekci, "İlçede 10 yılda satılmadık 1 metrekare belediye arazisi kalmadı. Ama belediyenin çalışanları 4 aydır düzenli maaş alamıyor. Sattığı adanın parası yurt dışı uçak biletlerine anca yeter. Sattığı mülklerden belediye 160 milyon lira, bilirkişi en az 1 milyar eder diyor. Bu talana dur demeyecek miyiz?" dedi. Öte yandan Ödemiş'in ardından Torbalı'ya geçen Zeybekci, "Torbalı İzmir'in parlayan yıldızı olacak. İçme suyu şebekesi baştan sona yenileyeceğiz. Otopark, yağmur suyu kanalları, çöpün modern depolanması ekonomiye kazandırılması ve çıkan gazdan elektrik üretilmesi, trafiği rahatlatacak köprülü kavşaklar, alternatif yollar, raylı sistemlere ilaveleri halledeceğiz. Otobanda ücretli geçiş sistemi de Torbalı kavşağı sonrasına alınacak" açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti