Reklam
  • Reklam
DÖNERİN USTASI 2. KEZ KARŞIYAKA’DA..

DÖNERİN USTASI 2. KEZ KARŞIYAKA'DA..

İzmir'in bilinen markası ve lezzet ustası, Öztabak Döner şimdi de Karşıyaka Belediyesi' nin yan sokağı Berrin Taşan'da 2. Şubesinin açılışıyla Karşıyakalılarla buluştu. Açılışta Karşıyaka cemiyetinin tanınmış isimleri, siyasiler, ve Karşıyakalıların katılımıyla

24 Ekim 2018 - 13:16

Öztabak Döner bugün açılışını saat 12.00’da Bahriye Üçok Bulvarı Berin Taşan Sokakta gerçekleştirdi. Açılışa katılan isimler arasında İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün, Çiğli Bel. Bşk. aday adayı Gürbüz Bal, İletişimci Ahmet Gülçağ, Belediye meclis üyeleri başta olmak üzere bir çok Karşıyakalı katıldı.

Dönerin ustası olan ‘Niyazi Usta’ ismini hafızalara kazıyan Niyazi Öztabak; Muzaffer Çokcan, Fatma Sir gibi birbirinden marifetli insanlarla çalışıyor.

Öztabak Döner’in ortağı olan Niyazi Usta iddialı olduklarını belirterek şu sözleri söyledi: “İzmir’de Öztabak Döner gibi Karadeniz döneri yapan bir dönerci yok. Karadeniz döneri konusunda oldukça iddialıyız. Müşteri memnuniyeti bizim için oldukça önemli. Gelen müşterilerin memnuniyetle ve gülerek çıkması tek hedefimiz. Öztabak Döner’e bütün halkımız davetlidir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti