Reklam
  • Reklam
DEVLERDEN TÜRKİYE’YE DESTEK!

DEVLERDEN TÜRKİYE'YE DESTEK!

Türkiye ile ABD arasında yaşanan gerilim devam ederken Türk Hava Yolları ve Türk Telekom`dan ekonomik adımlara destek geldi.

14 Ağustos 2018 - 10:57

Türkiye ile ABD arasında yaşanan gerilim devam ederken Türk Hava Yolları ve Türk Telekom'dan ekonomik adımlara destek geldi. Her iki kurum da "ABDyeReklamVerme" başlığıyla başlatılan kampanya destek verme kararı aldı.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından yapılan açıklamada, "Türk Hava Yolları olarak devletimizin ve milletimizin yanında yer alıyoruz. Konu ile alakalı gerekli talimatlar ajanslarımıza verilmiştir" denildi.

TÜRK TELEKOM DA KATILDI

Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörü Hamdi Ateş Twitter'dan yaptığı açıklamada "Türk Telekom ailesi olarak biz de 'ABD'ye reklam verme' kampanyasına dahil oluyor, devletimizin ve milletimizin yanında yer alıyoruz. Konu ile alakalı gerekli talimatlar ajanslarımıza verilmiştir" ifadesini kullandı.

Türk Telekom CEO'su Paul Doany de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Özellikle reklam gelirleriyle ilgili bizim şirketlerimizin ödedikleri aynı vergileri ödemiyorlar. Müşterilerine hizmet sunmaya çalışırken bizim gibi BTK düzenlemelerine tabi değiller (biz gecikebiliyoruz / engellenebiliyoruz, ama onlara bu olmuyor)" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek