Reklam
  • Reklam
DENİZDE FULYA RÜZGARI

DENİZDE FULYA RÜZGARI

Gençlerde üst üste dört kez dünya şampiyonu olan ve bu sezon da slalomda dünya ikinciliği elde eden Fulya Ünlü İzmir’in gururu oldu

27 Mayıs 2019 - 10:10

PROFESYONEL Rüzgar Sörfü Birliği Dünya Kupası gençler kategorisinde üst üste dört defa şampiyon olan,geçtiğimiz günlerde Danimarka'da düzenlenen Uluslararası Rüzgar Sörfü Birliği Kadınlar Slalom Dünya Şampiyonası'nda da ikinci olarak büyük bir gurur yaşatan Göztepe sporcusu Fulya Ünlü, İzmir'in gururu oldu. 13 yıl önce basketbol ve rüzgar sörfü arasında kalıp ailesinin teşvikiyle sörfü seçtiğini söyleyen Fulya, "Önümde çok uzun bir yol var. Gençlerde kazandığım şampiyonluğunu kadınlar kategorisinde kazanmam gerekiyor.

"ÖNÜMDE ÇOK HEDEF VAR"

BU yıl ilk kez Avrupa Şampiyonası'na katılacağım. Önümde daha çok hedef var. O yüzden durmak yok. Türkiye'yi uluslararası alanda çok iyi bir yere getirmeyi istiyorum" dedi. Profesyonel sporculuğunun yanı sıra lisans eğitimine de devam eden Fulya Ünlü, akademik kariyerin de spor kadar önemli olduğunu dile getirdi.

GÖZTEPE'NİN TARAFTARIYIM

AİLECEK Göztepe taraftarı olduklarını söyleyen Fulya, "Göztepe ile zaten çocukluğumdan beri bir aradayım. Çünkü taraftar bir ailenin içerisindeyim. Göztepe gerçekten bir aile benim için. Taraftarı olduğum kulübün sporcusu olmak ayrı bir gurur. Adeta bir aile gibiyiz. Yöneticilerin de her zaman yanımda olduklarını biliyorum. Başkanımız bana baba gibi yaklaşıyor. Onlar bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti