Reklam
  • Reklam
DENİZ TAŞTI, FIRTINA YIKTI GEÇTİ..

DENİZ TAŞTI, FIRTINA YIKTI GEÇTİ..

Doğu Akdeniz'de etkili olan fırtına ve şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor. Mersin'de hızı zaman zaman saatte 90 kilometreye kadar çıkan fırtına, Mersin Uluslararası Limanı içinde bulunan ve üst üste dizilmiş olan boş konteynerler kibrit kutusu gibi yıktı

16 Ocak 2019 - 13:46

Beycan Üçkardeş ve Hakan Bulut'un haberine göre, Tarsus'un Alifakı Mahallesi'nde köy kooperatifine ait hayvan çiftliğinin çatısı şiddetli rüzgarda uçtu ve büyükbaş hayvanların üzerine düştü. 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Tarsus'un değişik köylerinde seralar da zarar gördü.

KONTEYNIRLAR YIKILDI

Mersin Uluslararası Limanı içinde bulunan ve üst üste dizilmiş boş konteynırlar, fırtınanın şiddetine daha fazla dayanamadı ve gece saatlerinde yıkıldı. Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı olay anı cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

TOPLAM BİN 436 OLAYA MÜDAHALE

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 13 ilçenin tamamında 47'si suda kalan araçları kurtarma olayı olmak üzere toplam 786 olaya müdahale etti. MESKİ ekipleri de bin 250 personel, 300 araç ile toplam 650 olaya müdahale etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti