Reklam
  • Reklam
"DEFOLUN GİDİN BURADAN OY FALAN YOK !"

"DEFOLUN GİDİN BURADAN OY FALAN YOK !"

İzmir’de adaylık için büyük bir kumpasın yaşandığı Buca’ya gelen CHP ve İP yöneticileri tepkiyle karşılaştı. Suat Nezir gibi adı silinen Hasan Gani, CHP ve İP’li yöneticileri Avcılar Kulübü’ne almadı. İlçede bekledikleri ilgiyi göremeyen heyet polis eşliğinde sokaklarda turlayıp gitti

25 Mart 2019 - 12:34

CHP'deki dörtlü çetenin kumpasıyla İzmir Buca Belediye Başkan adaylığı iptal edilen Suat Nezir'e yapılan haksızlık partiye pahalıya patlarken, vatandaşlar ilçeye gelen CHP ve İP yöneticilerine tepki gösterdi. Dörtlü çetenin içerisinde yer alan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, kumpas sonucu ilçede belediye başkan adayı gösterdikleri Erhan Kılıç ile birlikte Buca'ya seçim öncesi oy istemek için geldi.

İÇERİ ALMADILAR

İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Kani Beko, Tacettin Bayır ve İP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray'ın da aralarında bulunduğu heyet, hiç beklemedikleri bir tavırla karşılaştı. Heyet önce Buca Avcılar Kulübu'ne girmek istedi. Ancak Suat Nezir ile birlikte son dakika meclis üyeliğine adı silindiği için CHP'ye öfkeli olan Kulüp Başkanı Hasan Gani, parti yetkililerini kulübe almadı.

'DEFOLUN GİDİN'

Suat Nezir ile birlikte haksızlığa uğradığını ve meclis üyesi listesinden adının silinmesi nedeniyle CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başta olmak üzere diğer parti yetkilerine tepki gösteren Gani, Deniz Yücel'in demir kapılar arkasından kendisine uzattığı eli de sıkmadı. Başkan Hasan Gani, dernek bahçesine bile alınmayan CHP İl Başkanı Yücel'in, "Buca Belediye Başkan adayı Erhan Kılıç'a oyunuzu istiyorum" sözüne ise "Defolun gidin buradan oy falan yok. Bizim başkanımızın Suat Nezir olması gerekiyordu" sözleriyle sert tepki gösterdi. Demir kapının önünde dakikalarca bekleyerek içeri girmek için dil döken heyet, olumsuz yanıt alınca çaresiz bir şekilde geri dönmek zorunda kaldı. Olay anı ise saniye saniye çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

POLİS EŞLİĞİNDE TURLAYIP GİTTİLER

Avcılar Kulübü'nde yaşadıkları şokun ardından buradan elleri boş dönen CHP ve İP'lilerden oluşan heyet, Buca'nın en eski kahvesi olan Yaylacık Kıraathanesine yöneldi. Ancak heyet burada da bekledikleri ilgiyi göremedi. CHP'li heyet Buca'da tepkiyle karşılaşmaktan tedirgin olunca, polis eşliğinde sokaklarda turladıktan sonra ilçeden ayrıldı.

BURADAN SİZE OY YOK

Hasan Gani, CHP İl Başkanı Yücel'in, "Erhan Kılıç'a oyunuzu istiyorum" sözüne "Defolun gidin buradan, oy falan yok" yanıtıyla karşılık verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti