Reklam
  • Reklam
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONUŞUYOR!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONUŞUYOR!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

24 Temmuz 2018 - 12:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Yunanistan'daki yangın hayatını kaybedenler için başsağlığı dileklerimizi ilettik. İhtiyaç halinde her türlü yardıma hazırız. Bedelli askerlikle ilgili kanunu bu hafta meclisten geçirerek o sözümüzü de tutmuş olacağız.

BEDELLİ ASKERLİK MESAJI

Batı ülkelerinde askerlik yapacak personel bulunamıyor fakat Türkiye'de yığılmadan dolayı bedelli çıkarmak durumunda kalıyoruz. Milletimizin askerlikle bağının tümden gitmesini de istiyoruz.

TERÖRE DESTEK OLANLARI UNUTMAYACAĞIZ

Güvenlik güçlerimizin bir süredir gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar doğru yolda ilerlediğimizin ispatıdır. Suriye'yi adım adım güvenli hale getireceğiz. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı büyük bir alanı Suriyeli kardeşlerimize tahsis ettik. Tüm Suriyeli kardeşlerimiz huzur içinde ülkelerine dönene kadar operasyonlarımız devam edecektir. Gerçek dostlarımız bu mücadelede yanımızda yer alanlardır. Teröristlere destek olanları da unutmayacağımızı belirtmek isterim.

HİTLER'İN RUHU BAZI İSRAİL YÖNETİCİLERİNE SIÇRAMIŞTIR

Kendi sınırlarımızı kadar bölgesel gelişmeler de bizi yakında ilgilendiriyor. Hiç şüphesiz ülkemizdeki en mazlum coğrafya Filistin'dir. İsrail'in gerçekleştirdiği saldırılar bir insanlık suçudur. İsrail saldırıları ile bir terör devleti olduğunu tekrardan göstermiştir. Asıl vahim olan ise dünyanın Filistinlileri görmezden gelmesidir. Olaylarda ölen tek bir İsrail asker için tüm dünya harekete geçmiştir. İsrail; kadın, çocuk, yaşlı demeden önüne gelene vurarak, yaralayarak, insanların evlerini başlarına yıkarak Filistinlileri yaşadıkları yerden yollamaya çalışıyor. Dünyayı felakete uğratan Hitler'in ruhu bazı İsrailli yöneticilere sıçramıştır.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti