Reklam
  • Reklam
"CUMHURBAŞKANI DA GİDİŞATTAN MEMNUN DEĞİL!"

"CUMHURBAŞKANI DA GİDİŞATTAN MEMNUN DEĞİL!"

“Sayın Cumhurbaşkanı da gidişattan memnun değil. Enflasyondan şikayetçi yatırım olmayışından şikayetçi. Kriz başladığında iki ayda atlatacağız dediler ama gittikçe zorlaşıyor hayat"

05 Şubat 2019 - 13:18

 “ASIL ZAM YAĞMURUNA 31 MART’TAN SONRA BAŞLAYACAKLAR”

"Millet çocuk yapmaya korkar hale geldi. Bu ufaktan bir kulak çekme imkanını veren bir seçim. Bunlar asıl zam yağmuruna 31 Mart’tan sonra başlayacak. Kulak çekerseniz bunu engellemiş olursunuz. Beka beka dedikleri meselenin, bu sözleri söyleyenlerin koltukları tehlikede değil. İkisinin de koltukları duracak. Dolayısıyla bu kulağı çekerseniz 31’den sonra yapılacak olan zamlar durur”

BAKAN PAKDEMİRLİ’YE TEPKİ: ŞU PİŞKİNLİĞE, ARSIZLIĞA BAKIN

Türkiye'yi öyle bir hale getirdiler ki melemen zengin yemeği oldu. Domates biber yemeyin diyor Tarım Bakanı yazı bekleyin. Allah izin verirse yazın yersiniz diyor. Bunu diyenini ilk defa gördük. Ne hükümetler geldi geçti. Allah aklımız fikrimizi korusun Şu pişkinliğe arsızlığa bakın. O zaman siz de yalılar da yaşamayın 10 bin liralık takım elbiseler giymeyin. 50 bin dolarlık saatler takmayın. Eşleriniz bir akşam kahvesine 3 bin lira hesap ödüyor. Sonra da millet biber yemesin, patates yemesin, biber yemesin. Rahmetli Erbakan Hoca'nın deyimiyle sizi gidi utanmazlar sizi. Belli ki beceremiyorsunuz çekilin madem biz vatandaşımıza her dönem istediklerini yiyecekleri bir ortam sunarız

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı