Reklam
  • Reklam
Cumhurbaşkanı açıkladı: Buca’da jet hızla levhalar asıldı!

Cumhurbaşkanı açıkladı: Buca'da jet hızla levhalar asıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “24 Haziran'da seçime gidiyoruz” açıklamasının ardından 3 saat içinde Buca'da seçim koordinasyon merkezi tutuldu ve tabelası asıldı.

19 Nisan 2018 - 11:45

AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan yaptığı açıklamada “ Seçimlere en hazır ilçeyiz. 24 Haziran’da yapılacak seçimler için kaybedecek vaktimiz yok. Önümüzde kazanmamız gereken çok önemli bir seçim var. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın seçim açıklamasının hemen ardından 3 saat gibi kısa bir sürede Uğur Mumcu Caddesi'nde bulunan seçim koordinasyon merkezimizi açtık. Bucalı hemşerilerimiz  ve partililerimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak 24 Haziranda yapılacak seçim için çalışmalarımızı bu koordinasyon merkezimizde  planlayıp uygulamaya koyacağız.

Bucamızın 47 mahallesinde yani sahada 3 bin kişilik bir ekibimiz var. Ana kademe yöneticilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız mahalle başkanlarımız çalışmalarını aylardır aralıksız sürdürüyor. Şimdi ise bu tempomuzu daha da arttırarak seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize İzmir'imize ve buca'mıza hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti