Reklam
  • Reklam
ÇOCUK İSTİSMARI FOÇA’DA PROTESTO EDİLDİ

ÇOCUK İSTİSMARI FOÇA’DA PROTESTO EDİLDİ

Foça Demokrasi Meydanı’nda, Çocuk İstismarına KarşıTepkiiçin oturma eylemi düzenlendi.

30 Nisan 2019 - 11:06

Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Başkanlığı Kadın Kollarıöncülüğünde,29 Nisan 2019 Pazartesi günü düzenlenenTepki Eylemine, çok sayıda vatandaş katıldı. Foça Belediyesi Meclis Üyeleri ve Sivil Toplum KuruluşlarıTemsilcilerinin de yer aldığı protestoya; geçmiş dönem CHP İzmir MilletvekiliZeynep Altıok ve geçmiş dönem CHP Aliağa İlçe Başkanı-Aliağa Belediye Başkan AdayıÖzcan Durmaz, destek verdi.

CHP Foça İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Suna Saraçoğlu’nunaçıklamasının ardından;Zeynep Altıok, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, Çocuk İstismarına Karşı Tepkilerini dile getiren konuşmalarını yaptı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Son günlerde maalesef yeniden gündeme gelen çocuk istismarını esefle kınıyoruz.Çocuk istismarına asla göz yummuyoruz. İstismarcıyı kesinlikle affetmiyoruz ve en ağır cezanın uygulanmasını istiyoruz.Çocuk istismarının artık asla yaşanmamasını diliyoruz’’dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...