Reklam
  • Reklam
ÇIPLAK SALDIRGAN ORMANLIK ALANDA..

ÇIPLAK SALDIRGAN ORMANLIK ALANDA..

Muğla bir kadına saldırdıktan sonra üstü çıplak şekilde kaçtığı ormanlık alanda yakalanan zanlı, kadının kocasının arkadaşı çıktı. İfadesi alınan kadın, “Kendisinden kocamla aramı düzeltmek için yardım istemiştim” dedi

13 Şubat 2019 - 09:45

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2 Şubat'ta kendi evinde saldırıya uğrayan T.İ, ifadesinde olayın detaylarını anlattı. Saldırıdan sonra ormana kaçan ve yarı çıplak halde yakalanan Ramazan G'nin, mağdur kadının kocasının yakın arkadaşı olduğu ve T.İ'nin kendisinden kocasıyla aralarını düzeltmesini için yardım istediği ortaya çıktı. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada tutuklanan Ramazan G. ise suçlamaları kabul etmedi "Parmağımı ısırdı, şikâyetçiyim" diyerek kendini savunmaya çalıştı.

Muğla'da evine girdiği kadına tecavüze kalkıştı

"KIYAFETLERİ ELİNDEYDİ"

Fethiye'de sauna ve masaj salonu işleten T.İ, "Ramazan G, kocamın arkadaşıdır. İki aydır kocam ile aramız yok. Ramazan, S.İ'nin yakın arkadaşı olmasından dolayı aramızı bulması için kendisinden yardım istedim. O da bana S.İ'le ilgili haberler getiriyordu" diyerek olay gününü şu şekilde anlattı:

"Evimde uyuduğum sırada kapının sert bir şekilde yumruklanması sesiyle uyandım. Aşağı indim, giriş kapısını açtım. Karşımda Ramazan'ı çırılçıplak gördüm. Sağ elinde kıyafetleri, sol elinde bıçak vardı. Korktum ve kapıyı kapatmaya çalıştım. Ancak müsaade etmedi. O panikle üst kattaki yatak odasına doğru kaçmaya çalıştım. Çünkü sadece yatak odasının kapısının kilidi vardı."

KOMŞUSUNA SIĞINDI

T.İ, Ramazan G'nin peşini bırakmadığını söyleyerek, "Tam odaya gireceğim sırada beni itti ve içeri doğru düştüm. Sırtıma oturdu. Bıçağı boğazıma dayadı. 'Deli gibi aşığım sana. Ya soyun, ya boğazını keseceğim' dedi. Bıçak boğazımdaydı. Bıçağı tutmaya çalışıyordum. Elim kesildi. Zorla bıçağı aldım, yatağın altına attım. 'Kırayım mı boynunu, şimdi öldüreceğim seni' dedi. Bir fırsatını bulup kaçtım. Bağırarak yardım istedim. Komşunun evine girdim. Bu sırada Ramazan'ın üzerinde kot pantolonla dağa doğru kaçtığını gördüm. 5-10 dakika içinde motosiketli polisler geldi. Ramazan sadece eşim ile aramı bulmak için aracı olan bir arkadaşımdır. Bana zarar vereceğinden korkuyorum, koruma tedbiri alınmasını istiyorum" dedi.

"DAĞA NEDEN TIRMANDIĞIMI HATIRLAMIYORUM"

Ormanlık alanda üzerinde sadece pantlonla yakalanan zanlı Ramazan G. ise ifadesinde, hava sıcak olduğu için kıyafetlerini çıkardığını öne sürdü ve "S.İ ile T.İ bir dargın bir barışıktır. Genelde ben araya girer barıştırırım" dedi. Zanlı, olay günü eve birlikte gittiklerini ve gece alkol aldıklarını iddia etti. Eşi S.İ'yi kendisinden habersiz aradığı için T.İ'nin kendisiyle tartışmaya başladığını söyleyen Ramazan G, "Tartışma sırasında elimi ağzına götürüp 'sus, bağırma' derken parmağımı ısırdı. Ben de saçından tutarak elimi kurtarmaya çalıştım. 'Polisi arayacağım, defol git' evimden dedi. Evden çıktım. Alkollü olduğum için dağa neden tırmandığımı hatırlamıyorum. Polislerden korktuğum için de dağ yamacında saklandım. Klima fazla açık olduğu için üstümü kendim çıkarmıştım. Banyonun önünde çıkarmıştım, banyoya girecektim" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti