Reklam
  • Reklam
CHP’NİN SEÇİM STRATEJİSİ..

CHP'NİN SEÇİM STRATEJİSİ..

Seçim bürolarına saldırı olması durumunda hemen bir kenara geçip yoga yapılması talimatı veren CHP Genel Başkan Yardımcısı, "Kendinizi rahatlatacak, kendinizi dinlendirecek iş yapın" dedi.

12 Mart 2019 - 16:47

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, CHP Spor Kurulu tarafından Selahattin Akçiçek Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Yerel Yönetimlerde Spor Politikaları" konulu programa katıldı.

"HEMEN GEÇİN BİR KENARA YOGA YAPIN"

Yıldırım Kaya, partililere sakinleşmeleri için yoga yapması önerisinde bulunarak şunları kaydetti: "Eğer çok sinirlenirseniz, seçim bürolarınıza saldıranlara tahammül edemezseniz hemen geçin bir kenara yoga yapın. Yoga için profesyonel olmanız gerekmiyor. Kendinizi rahatlatacak, kendinizi dinlendirecek iş yapın.

"YOGA YAPIN SİNİRLERİNİZDEN ARINIRSINIZ"

10 dakikanızı ayırdığınızda sinirlerinizden arınırsınız yeniden sokağa, insanlara sevgiyle kucak açarsınız sevgiyle devam edersiniz. Spor Kurulu olarak CHP 3 yıldır, spora dair politikalarımızı il, ilçe ve beldelerimizde tartışarak örgütleyerek geldik. 19 Mayıs 1919, yıl 2019 yüzüncü yılını yaşayacağız. İşte bu yüzüncü yılda, Türkiye'nin tüm birimlerinde 1 hafta boyunca 19 Mayıs'ın yüzüncü yılını Spor Kurulu olarak etkinliklerle kutlayacağız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı