Reklam
  • Reklam
CHP’Lİ ALİ YİĞİT MÜCADELEYE DEVAM

CHP'Lİ ALİ YİĞİT MÜCADELEYE DEVAM

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, makamların geçici, ilke ve mücadelenin kalıcı olduğunu bilen biri olarak mücadeleye devam edeceğim.

22 Mayıs 2018 - 13:35 - Güncelleme: 22 Mayıs 2018 - 14:09

25 ve 26. Dönemde CHP İzmir Milletvekili olan ve 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde listede yer almayan Ali Yiğit, yaptığı yazılı açıklamada “mücadeleye devam” diyerek şunları ifade etti:

“Cumhuriyet değerlerinin ve çağdaşlığın kenti,

Ülkemizin ve Ege’nin incisi güzel İzmir’imizin güzel insanları;

Çok değerli hemşerilerim,

Kıymetli yol arkadaşlarım,

Partimizin ve örgütümüzün vefakâr emekçileri:

Kendimi bildim bileli, siyasetin içinde biri olarak yıllarca verilen emek ve mücadelenin karşılığında siz değerli örgüt üyelerimizin takdiri ve desteğiyle 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 seçimlerindeMilletvekili olma onuruna eriştim.

3 yıllık parlamenterliğim döneminde siyaseti ikbal, milletvekilliğini istatistik ve yarışgören anlayıştan uzak bir olgunlukla, daha yaşanılası bir dünya ve insanların geleceğe güvenle baktığı bir Türkiye idealiyle hizmet üretmeye çalıştım. Bu bağlamda milletvekilliğim süresince ulusal sorunların yanı sıra ağırlıklı olarak İzmir’in sorunlarına yönelik çalışmalar yaptım. Sadece İzmirli hemşerilerime değil bana ulaşan herkese yardımcı olmaya gayret ettim.

Kavga ve tartışma yerine diyalog ve uzlaşmayla sorunlara çözüm arayışında oldum.

Parti kültürü içindetevazuluğu elden bırakmadım.

Karar alma süreçlerinde biat etme yerine kendimi örgütün ve partililerinyerine koyarak tercihte bulundum.

İlkesel bir duruş sergilediğime inanıyorum.

İki seçim, bir darbe girişimi ve olağanüstü koşullar altında geçen bu 3 yıllık dönemde, demokrasi mücadelesi ve adalet arayışına bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana.

Örgütümüzün takdiriyle seçilip, Genel Merkez’in tercihiyle bayrağı teslim ettiğim bu süreçte bana destek olan, güç veren bütün üyelerimize ve hemşerilerime içten teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

Şimdi zaman, geçmişi bırakıp geleceğe bakma zamanıdır!

Bu doğrultuda makamların geçici, ilke ve mücadelenin kalıcı olduğunu bilen biri olarak üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ve ülkemizin aydınlık yarınları için bütün gücümle çalışmaya devam edeceğimi belirtirken, yeni dönemde görev yapacak arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

İnanıyorum ki, 24 Haziran ülkemizde demokrasinin yeniden yeşerdiği gün olarak tarihe geçecek ve İzmir’in dağlarındaki çiçekler bu mücadelenin çoban ateşi olarak sadece İzmir’de değilbütün Türkiye’de açacaktır.”

Saygılarımla.

                                                                                                                     

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek