Reklam
  • Reklam
CHP KONAK’TA SIRA DIŞI BİR BAŞKAN ADAY ADAYI “AŞUR CEM...

CHP KONAK’TA SIRA DIŞI BİR BAŞKAN ADAY ADAYI “AŞUR CEM TAĞLUK”

CHP Konak Belediye Başkanı aday adayı Aşur Cem Tağluk genel merkezin kendisine görev vermesi halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. İddialı açıklamalarda bulunan Tağluk, seçimlerde İzmir’in en çok oy alan başkanı seçileceğini söyledi…

23 Aralık 2018 - 00:30

 

Benim için belediyecilik sadece ve sadece hizmettir. Halkı mutlu etmek, halkın sorunlarını çözmek ve refahını arttırmaktır.

Belediye Başkanı şehrin, ilçenin emanet edildiği kişidir. Bu kişi canı pahasına bu emaneti korumalıdır.

Halk ve başkan arasında hiçbir ayrımı kabul etmiyorum. Belediye başkanı işçisinden, memurundan daha fazla sokakta olmalıdır. Belediye makam, mevki değil; hizmetkarlıktır. Duvarları olmayan, kapıları sonuna kadar açık bir belediyecilik biz sosyal demokratların sorumluluğudur.

Kişisel olarak bir yere katkım olmayacaksa, bir yeri, kurumu daha iyi bir noktaya taşımayacaksam aday olmam. İyi ve güzel olanı büyütmek, eksik olanı ortaya çıkarmak için adayım.

Halkımız yoksullaşıyor, ülkemiz günden güne ekonomik olarak geriliyor. Böyle zamanlarda sosyal demokratlara çok büyük iş düşüyor. Eğer bir toplumda sosyal belediyecilik olmazsa, oraya kaos hakim olur. Temel hedefim genel Başkanımızın da söylediği gibi hiç kimsenin yatağa aç girmeyeceği bir ilçe yaratmaktır. Bunu başaracağız.

Sosyal demokratlar olarak iş, istihdam ve sosyal yardımlar gibi konularda toplumda hep örnek olduk. Bu konuda yeni projeler yaşama geçireceğiz. İhtiyaç sahipleri neye ihtiyaç duyuyorsa ona göre projeler üreteceğiz, çalışmalarımızda bilime dayalı yol alacağız.

Çocuklarımız için kreş, çocuk müzesi, bilim merkezi ve uzay evleri inşa edeceğiz.

Gençlerimiz için yurt yapacağız, ders çalışma ofisleri oluşturacağız, kent kütüphanesi kuracağız. İş bulmaları için kariyer günleri ve ücretsiz sertifika programları düzenleyeceğiz.

Kadınların sosyal yaşama daha fazla katılması için kurslar açacağız, çalışma hayatında daha aktif ve rahat yer alabilmeleri için Avrupa Birliği ile ortak projeler geliştireceğiz. Kadınların şiddetten korunması için emniyet ve baro ile birlikte ortak projeler üreteceğiz.

Yaşlılarımız için tam donanımlı bakım merkezleri kuracağız.

Cem Tağluk son olarak toplumun her kesimine hizmet edileceğinin altını çizdi…

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti