Reklam
  • Reklam
CHP, İZMİR ADAYLARINI BASINA TANITTI

CHP, İZMİR ADAYLARINI BASINA TANITTI

Cumhuriyet Halk Partisi, İzmir Milletvekili Adayları basına tanıtım toplantısı Tarihi Havagazı Fabrikasında gerçekleşti.

01 Haziran 2018 - 11:10

Toplantı CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in konuşmasıyla başladı. Yücel, CHP’nin İzmir'de, bu kez daha fazla milletvekili çıkaracağını düşündüğünü söyledi. 24 Haziran’da ülkenin kaderini belirleyecek bir seçim olacağını kaydeden Yücel  "Erken seçim kararı AKP’nin artık toplumun ihtiyacına karşılık vermediğinin ranta, sermayeye dayalı politikaların iflas ettiğinin itirafıdır. CHP olarak demokrasi, hukuk ve adalete sahip çıktık. Ülkenin  üzerine 16 yıldır çöken AKP iktidarına son vermek ‘Tamam’ demek için bir yola çıktık. Partimizi TBMM’de temsil edecek birbirinden önemli isimler var. Bugün adaylarımızı İzmir kamuoyuna takdim etmek için bir araya geldik" dedi.

2’inci bölgenin birinci sırasında yer alan ve programa katılmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun adaylığını da değerlendiren Deniz Yücel, Kılıçdaroğlu’nun adaylığının kendilerine güç verdiğini ifade etti. Deniz Yücel'in konuşmasından sonra toplantı aday tanıtım filmi ile devam etti. Aday tanıtım filminden  sonra tüm milletvekili adayları aday sırasına göre söz alarak kendilerini tanıttı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili ve 1’inci bölge 1’inci sıra milletvekili adayı Tuncay Özkan, programının yoğunluğu gerekçesiyle toplantıya katılamadı. Yine CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de rahatsız olduğunu belirterek toplantıda yer almadı. Ayağı kırılan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ise, toplantıya koltuk değnekleri ile geldi. 

                                                                                                       

Toplantının son bölümünde tekrar söz alan İl başkanı Deniz Yücel basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Toplantı Adayların toplu halde fotoğraf  çektirmesinin ardından sona erdi. Milletvekili Selin Sayek Böke İzmir Haber Merkezi mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti