Reklam
  • Reklam
CHP İL BAŞKANI YÜCEL’DEN ÇEŞME’YE TEBRİK ZİYARETİ

CHP İL BAŞKANI YÜCEL'DEN ÇEŞME'YE TEBRİK ZİYARETİ

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, CHP Çeşme İlçe Başkanlığı ve Çeşme Belediyesini ziyaret ederek seçim döneminde gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

07 Mayıs 2019 - 10:18

CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğlulları, Kadın Kolları Başkanı Şeniz İridere, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer tarafından, CHP Çeşme İlçe Örgütü'nde karşılanan Yücel, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Adayımız örgütün içinden gelen bir isimdi"

Deniz Yücel, Çeşme’de seçimlerde alınan sonuçlardan son derece memnun olduklarını dile getirerek, “Çeşme örgütünün verdiği bu çaba, yılların verdiği bir birikim. Adayımız örgütün içinden gelen bir isimdi. Kendisinin tüm bu deneyimi ve birikimi seçim sonuçlarına yansıdı. Hepinize vermiş olduğunuz emekten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

"CHP olarak önümüzde tarihi bir fırsatımız var"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da yaptığı açıklamada ‘Belediyelerle Genel Merkez arasında irtibat sağlanmalı’ sözlerini de değerlendiren Yücel, “Belediye başkanlarımızla iletişim ve koordinasyonu biz sağlıyoruz. Ancak genel merkezin yerel yönetimler ve belediyeler üzerinde daha kurumsal bir yapı kurmak gibi niyeti var. Böyle bir ihtiyaç var. Bunu söyleyebilirim. Şu anda seçilen ve görev alan belediye başkanlarımızın tarihi bir sorumlulukları var. Belediyelerimizin, rutin hizmetlerin dışında herkesi kucaklayan, herkese dokunan bir yönetim anlayışı sergilemesi gerekiyor. CHP olarak önümüzde tarihi bir fırsatımız var. Yerel yönetimlerde istediğimiz başarıyı sağlarsak genel seçimlerde CHP iktidar olabilir. Bunun için de Genel Merkez’in belediyelerle kurumsal bir yapı kurması gerekiyor” diye konuştu.  

"Örgütüme minnettarım"

CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları ise yerel seçimlerde başta Kadın Kolları olmak üzere tam bir ekip çalışması gerçekleştirdiklerini dile getirerek, “Seçim zamanı birçok olumsuzluğa karşı örgüt olarak omuz omuza mücadele vererek CHP’nin bayrağını Çeşme’de indirmedik. Burada başta kadınlar olmak üzere, yanımızda yürüyen, bize destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Örgütüme minnettarım” şeklinde konuştu.

Başkan Oran'ı makamında tebrik etti

CHP İlçe Örgütünü ziyaret ettikten sonra Çeşme Belediyesini de ziyaret eden Deniz Yücel, Ekrem Oran’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Çeşme’de alınan seçim sonuçları nedeniyle Belediye Başkanı Ekrem Oran’ı kutlayan Yücel, “Örgütte görev alarak hem ilçe başkanlığı yaptınız hem de örgütle iç içe oldunuz. Bu bilgi ve deneyimi en iyi şekilde vereceğiniz hizmete yansıtacağınıza eminim. Bu dönem görev alan belediye başkanlarımızın tarihi bir sorumluluğu olduğuna inanıyoruz. CHP uzun süredir genel iktidara ilk kez bu kadar yakın duruyor. Bu da yerel iktidarlardan geçiyor. Belediye başkanlarımız genel merkezin politikalarını en iyi şekilde uygulayarak partimizi bir dahaki genel seçimlere hazırlarken mücadelemize ciddi bir şekilde güç verecektir. İstanbul, Ankara ve bir çok ilde aldığımız bu başarılı sonuçlar, Türkiye’ye umut oldu. Topluma ve ülkemize karşı böyle bir sorumluluğumuz var. İzmir’de aldığımız sonuçlar gerçekten mutluluk verici” dedi.

"İnsanlar gelip geçici, önemli olan altı oklu bayrağın dalgalanmaya devam etmesi"

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ise kendisinin örgütün içinden yetişmiş, mutfağından geçmiş bir kişi olarak bayrağı devraldığını söyleyerek, “İnsanlar gelip geçici. Burada esas olan 20 yıldır olduğu gibi Altı Oklu bayrağın dalgalanmaya devam etmesidir. Bana emanet edilen bu bayrağı layıkıyla taşıyacağıma söz vermiştim. Kimseye çamur atmadan, çamura bulanmadan bu seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Örgütüm sonuna kadar arkamda oldu. Onlara minnettarım. Seçimi kazanan Ekrem Oran değil, seçimi kazanan CHP olmuştur” diyerek görüşlerini dile getirdi.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek