Reklam
  • Reklam
CHP BORNOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: "İNSANLAR BORNOVA’YA...

CHP BORNOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: "İNSANLAR BORNOVA'YA GELDİKLERİNİ HİSSEDECEKLER!"

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, Evka-3 son durakta minibüs şoförleriyle 'şoför kahvaltısı'nda bir araya geldi. Bornova'da 'direksiyon sallayan' şoförlerin yaşadığı sorunları dinleyen İduğ, önemli açıklamalarda bulundu.

18 Şubat 2019 - 16:00

2019 yerel seçim maratonu tüm hızıyla devam ederken CHP'li Dr. İduğ, sahada hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Bornova'da karış karış kültür ve dayanışma derneklerini, esnafı, sivil toplum kuruluşlarını gezen yenilerini programına katan İduğ bu sefer, minibüs şoförlerinin sofrasına konuk oldu ve Ege Yörükleri Derneği ile Genç Kulalılar Derneği'ni ziyaret etti.

"HALKIN GÖZÜNDE İTİBARIMIZ YÜKSEK OLSUN"

Evka-3 son durakta minibüs şoförleriyle kahvaltı masasına oturan ve burada gevrek, boyoz, çay ile keyifli, hoş bir 'şoför kahvaltısı' yapan Bornova Belediye Başkan Adayı İduğ, minibüs şoförlerinin problemlerini ve nasıl bir çözüm beklediklerini dinledi. Özellikle halkın gözünde 'itibarlarının düşük olduğu'nu dile getiren şoförler, İzmir ve Bornova'daki minibüsçülerin 'kötü' bir karaktere sahip olmadıklarını; son derece insanlara kucak açan, yardımsever bir anlayışa sahip olduklarını belirtirken, konuyla ilgili kamuoyuna seslerini duyuramadıklarını ve vatandaşın gözünde 'itibarlarının yüksek olmasını' istediklerini ifade etti.

Önemi ve değeri yüksek olan bu toplumsal durum hakkında kendisine iletilen problemlere cevap veren Dr. İduğ: "Benim ailemin geçmişinde de şoförlük vardır, minibüs şoförlüğü yapmış emekçi, esnaf bir gelenekten geliyorum. Yaşadığınız bu sorunun özellikle Türkiye genelinde nasıl bir yere sahip olduğunu son derece iyi biliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu yola çıkarken kendimize önemli bir ilke ve söz edindik, 'huzurlu kentlerde yaşamak için halkçı bir belediyecilik' dedik. Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun da dediği gibi 'derman olmaya' geldik." diye konuştu ve şöyle devam etti: "Beraber yaratacağımız hoş görülü ve saygılı kentimizde, sosyal adaletin hüküm süreceği Bornova'mız ve İzmir'imizde, yaşadığınız bu sorunun ortadan kalktığını göreceksiniz. Projelerimiz arasında yer alan minibüs şoförlerine yönelik yenilikçi bir kurumsal kimlik çalışmasıyla bu sorunu hep beraber ortadan kaldırdığımızı fark edeceksiniz. İnsanlar Bornova'ya geldiklerini sizlerle hissedecekler, görecekler"

"DEMOKRATİK ve ÖRGÜTLÜ TOPLUM"

Ege Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Genç Kulalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyarete giden İduğ, burada sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. Hoş sohbetlerin edildiği ve çayların beraber yudumlandığı bu nezaket ziyaretlerinde konuşan CHP'li İduğ, örgütlü bir toplumun özgür, demokratik bir ülkenin en önemli mihenk taşı olduğunun altını çizerek, sözlerine devam etti: "Aynı bir çatı altında toplanmış ve birliktelik sağlamış yurttaşların kendilerini güçlü bir şekilde ifade etmesi demokrasinin en iyi örneğidir. Bu birlikteliği daha ileri götürmek, aradaki bağı kuvvetlendirmek adına, martın sonunda baharı inşallah beraber karşılayacağız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek