Reklam
  • Reklam
CEYDA BÖLÜNMEZ, VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU !

CEYDA BÖLÜNMEZ, VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU !

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Konak, Buca ve Karabağlar’da iftar programlarına katılarak, Ramazan coşkusunu ve bereketini kurulan gönül sofralarında vatandaşlar ile paylaştı

13 Mayıs 2019 - 13:15

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Ramazan ayının bereketini paylaşmak için iftar sofralarına konuk oldu. Buca, Karabağlar ve Konak’ta her gün bir aileye konuk olan Bölünmez Çankırı, vatandaşlarla birlikte orucunu açarak, kurulan gönül sofralarında Ramazan’ın bereketini paylaştı. Ramazan ayında da yoğun temposuna devam eden Bölünmez Çankırı, Buca’daki iftar programlarının öncesinde Buca Seyfi Demirsoy hastanesinde yatan hastaları da ziyaret ederek acil şifalar diledi. Hastane ziyaretinde Buca Kaynaklar Yolu’nda meydana gelen ve feci bir şekilde 7 kişinin can verdiği kazada yaralı olarak kurtulan vatandaşlardan bir tanesini de ziyaret eden Bölünmez Çankırı, bu olaydan sonra aynı yerde bir ölümlü kaza daha olması üzerine yolla ilgili bir çalışma istediklerini ve bunun takipçisi olacaklarını belirtti.

AK KADINLARLA İFTAR PROGRAMI

Derneklerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlediği iftar programlarına da katılmayı ihmal etmeyen Bölünmez Çankırı, milletle aralarında köprü vazifesi gören dernekler ve STK’ların toplumun en önemli yapı taşlarından olduğunu kaydetti. Öncelikle İzmir Sarıkamışlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin iftar davetine katılan Bölünmez Çankırı, Sarıkamışlılarla iftar sofrasında buluştuktan sonra AK Parti Buca İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği iftar programına da iştirak etti. Geçmişten bugüne kadar AK Parti teşkilatlarında görev yapan kadınlarla bir araya gelen Bölünmez Çankırı, Anneler Günü’nde AK Kadınlar ile iftarda buluştu.

AYNI SOFRADA BULUŞUYORUZ

Ramazan ayı vesilesi ile toplumun her kesimi ile bir araya gelip Ramazan’ın coşkusunu ve sevincini yaşamaya çalıştıklarını ifade eden Bölünmez Çankırı, “AK Parti olarak her zaman milletimizle olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayında gerek ev ziyaretleri gerekse dernek ve STK’ların yapmış olduğu iftar programları vesilesi ile milletimizle aynı sofrada aynı ekmeği bölüşme fırsatı buluyoruz. Necip milletimizle aynı sofrada bulunmaktan, aynı paydada buluşmaktan dolayı onur ve gurur duyuyoruz. Bize evlerini, sofralarını ve gönüllerini açan milletimize sonsuz şükranlarımı sunarken onlar için ne kadar çalışsak az olduğunu bir kez daha bu vesile ile dile getirmek istiyorum. Rabbim hepimize bu kutlu zamanların feyzinden, bereketinden, rahmetinden istifade etmeyi nasip eylesin” diye konuştu.

HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ

Bölünmez Çankırı son olarak Ramazan ayının ihtiyacı olanları hatırlamanın, onlara yardım etmenin ayı olduğu için kutsal ve bereketli bir ay olduğunu dile getirerek sözlerini şöyle sonlandırdı: “Ramazan; sevgidir, samimiyettir, paylaşımdır. Bizler, birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlayabiliriz. Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz.”

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı