Reklam
  • Reklam
ÇAVUŞOĞLU’ NDAN SERT CEVAP !!

ÇAVUŞOĞLU' NDAN SERT CEVAP !!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, düzenlediği basın toplantısında Trump'ın Türkiye'ye tehdidine cevap verdi ve " Stratejik ortaklar sosyal medya üzerinden konuşmaz.İletişim kanallarımız açık." dedi.

14 Ocak 2019 - 14:52

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Lüksemburg Dışişleri ve Avrupa Bakanı Jean Asselborn ile düzenlediği ortak basın toplantısında Trump'ın Türkiye'ye yaptığı küstah tehdidi değerlendirdi. "Stratejik ortaklar Twitter sosyal medya üzerinden konuşmaz.İletişim kanallarımız açık.Trump Cumhurbaşkanımızı 2 kez aradı, Suriye'den çekilmek istiyoruz dedi. Daha iki gün önce Pompeo ile görüştük. Bolton ziyareti ortada. Bize verilen belgeye karşı bizim de cevabımızı ABD’ye gönderiyoruz." diyen Çavuşoğlu sözlerine şöyle devam etti;

"Suriye'yi bölmek isteyen bir terör örgütü var, bizim hedefimiz bu terör örgütü... Biz Kürtlerin düşmanı değiliz, tarihte de en çok savunan biz olmuşuzdur, olmaya da devam edeceğiz.Kürt kardeşlerimizin en büyük dostu Türkiye'dir. Kürtlerle teröristeri bir tutarak bir yere varamayız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti