Reklam
  • Reklam
ÇAVUŞOĞLU KILIÇDAROĞLU’ NA SESLENEREK..

ÇAVUŞOĞLU KILIÇDAROĞLU' NA SESLENEREK..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "İşte kendi teşkilatların, partin, bugün görüyoruz ki DHKP-C'ye, teröristlere teslim.

11 Şubat 2019 - 11:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 'cumhur ittifakı'nın AK Parti'li ve MHP'li Antalya ile Alanya belediye başkan adaylarının ve partililerin kaynaşması için Alanya'nın Oba Mahallesi'ndeki restoranda düzenlenen kahvaltıya katıldı. Çavuşoğlu'nun yanı sıra kahvaltıya AK Parti Antalya milletvekilleri Atay Uslu ile İbrahim Aydın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı AK Parti'li Menderes Türel, Alanya Belediye Başkanı ve adayı MHP'li Adem Murat Yücel ile çok sayıda partili de katıldı.

DESTEK İSTEDİLER

Her iki partinin ilçe başkanının yaptığı açılış konuşmasının ardından kürsüye davet edilen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ülkenin bekası ve güçlenmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin destekleri ve halkın teveccühüyle 'cumhur ittifakı' adayı olarak Alanya'dan seçimlere gireceğini söyledi. Ardından kürsüye gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise Antalya ve Alanya'da yapılan hizmetlerden bahsederek, 'cumhur ittifakı' süresince partililer ve halktan destek istedi.

'BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR'

Son olarak kürsüye davet edilen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ittifakın önemini vurgulayarak, "'Cumhur ittifakı'na bir seçimi kazanmak olarak bakmamalıyız. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli bu ittifakı neden, niçin oluşturdu, hedef neydi? Bunu aklımızdan çıkarmamamız lazım. Dış politikada diklenmeden dik durabiliyorsanız, haklı davanızda bunu yapabilirsiniz ama arkanızda da ciddi bir gücün olduğunu hissederseniz ülkenin, milletin davasını çok daha güçlü savunursunuz. Bu gücü sadece AK Parti tabanından almadık. Yıllardır MHP'ye gönül vermiş başta Bahçeli olmak üzere desteğini gördük, gücünü hissettik. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifakı cumhurbaşkanlığını kazanmak için değil, istikrarını güçlendirmek için kurduk. 'Cumhur ittifakı'nı kurarken, bunu bir beka meselesi olduğunun altını çizdik. Biz bu ittifakı kurarken, davamızı ve ülkümüzü birleştirdik. Türkiye ve millet sevdasıyla birleştirdik. Elbette önümüzdeki seçimleri kazanacağız. Hep de büyük zaferlerle kazanacağız. Milletimizin Antalya'nın zaferi olacak; ama unutmayalım, bizim Türkiye ve milletimiz için daha büyük hedeflerimiz var" açıkamalarında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı