Reklam
  • Reklam
"BUNUN DA HESABINI SORMASINI BİLİRİZ"

"BUNUN DA HESABINI SORMASINI BİLİRİZ"

Ereğli'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bölücü örgütün emrindeki parti oynanan oyunu ifşa edip bunları sıkmaya başlayınca bunlar da kendi tabanlarını sıkıyor. Artık bu maskeli balonun, bu matruşka oyununun, bu bukalemun siyasetinin sonu gelmiştir" dedi.

19 Mart 2019 - 13:36

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak Ereğli'de düzenlenen mitingde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Kar yağar buram buram, evim yok nerde duram, şöyle bir yarim olsa dereye çadır kuram. Biz de yarimiz Ereğli için çıktık geldik. İnşallah 31 Mart akşamı Ereğli'den güzel haberler bekliyoruz. Ereğli hizmetin kıymetini iyi bilir, üretimin, istihdamın kıymetini iyi bilir. Bu ülkeyi yıllarca boş sözlerle oyalayanları iyi bilir. Şimdi de Ereğli yatırımın ve hizmetin nereden geleceğini iyi bilir. AK Parti 17 yıldır bu ülkeyi hep daha ileri taşımanın gayreti içinde oldu. Milletimizle birlikte nice badireleri atlatarak atılım mücadelemizi devam ettirdik.

Ülkemizin önünü terör örgütlerinin tuzaklarıyla kesemeyeceklerini anlayanlar doğrudan halkımızın aşına saldırdı, bu oyunu da bozduk. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmek için mücadele ettiğimiz 2023 hedeflerimize ulaşmamızı hiç kimse engelleyemeyecektir. Bu tür sarsıntılar bizi ne yıldırabilir ne de durdurabilir.  Ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmakta kararlıyız.

CHP MİLLETİMİZİN SIRTINA HANÇER SAPLAMAK İÇİN...

Bunca zamandır Atatürk'ün adını istismar etmekten başka işi olmayanlar ne yapıyor? Cumhuriyetin kurucusu olmakla övünen CHP, milletimizin sırtına hançer saplamak için terör örgütünün emrindeki partiyle ittifak kurdu, partilerin bir kısmı resmen bir kısmı fiilen var. Adı İYİ ama kendisi karışık parti de bu örtülü ittifakı güle oynaya kabul etti. Ne kadar inkar etseler de bölücü partinin emrindeki partinin eş başkanı çıktı herşeyi itiraf etti.

Bu adam Kürt bile değil. Benim ülkemde yaşayan 82 milyon benim kardeşim. Ayrımcılık bizde yok. Ama bunlar ayrımcı ne diyor? Kürdistan'da oylar HDP'nin, batıda AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz. Bizim Kürdistan diye bir bölgemiz var mı? Kürdistan diye bir bölge Türkiye'de yok. Irak'ın kuzeyinde var çok seviyorsan defol git oraya. Bu ülkede benim milletime bu şekilde seslenenlere 31 Mart işte beka meselesidir orada cevabı vermeye hazır mıyız? Ne olur, oylarımızı böldürmeyelim. Oylarımızı birilerine kaptırmayalım. Bu sandıklardan patlatırcasına çok daha güçlü çıkalım. Bizler Karadeniz Ereğli'sinde bu güne kadar verilen hizmeti daha da iyisini verelim diye gayret ediyoruz.

Şu anda bu kardeşiniz 4,5 yıl daha ölüm olmazsa bu ülkeninin Cumhurbaşkanı mı? Dolayısıyla Erol Şahin kardeşim de burada 5 yıl sizin hizmetkarınız.

MASKELİ BALONUN SONU GELMİŞTİR

Eskiler, güneş çarığı sıkar, çarık ayağı sıkar derler. Bölücü örgütün emrindeki parti oynanan oyunu ifşa edip bunları sıkmaya başlayınca bunlar da kendi tabanlarını sıkıyor. Ama bu iş böyle gitmez artık. CHP'ye adı iyi kendi karışık partiye ardından adından başka saadeti kalmamış partiye oy veren kardeşlerimin böylesine istismar edilmesine rıza göstermeyeceklerine inanıyorum. Artık bu maskeli balonun, bu matruşka  oyununun, bu bukalemun siyasetinin sonu gelmiştir.

Benim milletim bu karanlık oyunu sandıkta bozacaktır. Bu işi çözemeyeceklerini anlayınca işi sulandırmaya çalışıyorlar, her yolu deniyorlar. Onlar ne kadar gizlemeye çalışsa da elin oğlu çıkıyor ta Yeni Zelanda'dan çıkıp medeniyetimize olan düşmanlığını ortaya koyuyor.

"Ereğli içimizde içimizde ukde kalmıştı. Mektup yazıp bizi burada beklediğini söyleyen Şevval kızımız burada mı? Mektubuna cevap veremedim ama bizzat çıkıp geldim" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şevval'i sahneye çağırdı.

BİZ BUNUN DA HESABINI SORMAYI BİLİRİZ

Bunlar kesinlikle bu işi çözemeyeceklerini anlayınca kabahatlerini örtmek için konuyu basitleştirmeye hatta sulandırmaya çalışıyorlar. Türkiye'nin bu seçimde belediye başkanlarıyla birlikte geleceğinin de kararının vereceği gerçeğini gözlerden uzak tutmak için her yolu deniyorlar. Onlar ne kadar gizlemeye çalışsa da elin oğlu Yeni Zelanda'da medeniyetimize tarihimize kültürümüze olan düşmanlığını hemde en kanlı şekilde ortaya seriyor. Katilin silahına yazdığı isimlere tarihlere dikkat ettiniz değil mi?

"İslam dünyasından kaynaklanan terör" kim diyor bunu bay Kemal. CHP'ye gönül veren kardeşlerim bu adamın peşinden daha ne kadar gideceksiniz? Söylediğine bak İslam dünyasından kaynaklanan terör diyor sen Müslüman değil misin? Bir Müslüman İslam'ı nasıl terörün kaynağı diye ifade eder. İşte 31 Mart bu adamların kullandığı bu ifadeler nedeniyle bir beka meselesidir. Teröristin silahındaki her ifade ülkemizin üzerinde yapılan oyunu gösteriyor. Anadolu Yakası'nda duracakmışız Avrupa Yakası'nda duramazmışız sen kimsin? 50 kardeşimizi alçakça öldürdün ama bunun hesabına vereceksin. Bunun hesabını eğer Yeni Zelanda sormazsa öyle veya böyle biz bunun da hesabını sormasını biliriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti