Reklam
  • Reklam
"BUNLAR KIYAMET ALAMETLERİ"

"BUNLAR KIYAMET ALAMETLERİ"

Erdoğan' ın açıklamaları şu şekilde:

05 Şubat 2019 - 13:32

BUNLAR KIYAMET ALAMETLERİ

Bunu anlatmak bizim görevimiz. Bunu Bay Kemal anlatmaz. Kandil'le iş tutmuş olanlar hiç anlatmaz. Kandil'deki terör örgütü ile iş tutanlarla CHP, İYİ Parti, Saadet iş tutuyor. Şu hale bak! Bunlar kıyamet alametleri. Nereden nereye geldik?

İŞ BANKASI HAZİNE'NİN MALI OLACAK

İş Bankası masada bunu unutmayın. Gazi Mustafa Kemal İş Bankası'nı CHP'ye değil Hazine'ye tahsisi vardır. İş Bankası Hazine'nin malı olacaktır. Bu parlamento bu tarihi kararı da alacaktır Allah'ın izniyle.

FİYATLARA AYAR ÇEKME KARARI ALDIK

Vatandaş, 'Bu marketlerin fiyatları birbirini tutmuyor, bunlara bağırıp çağırdınız ama biraz daha bağırın' diyor. Dün kabine toplantısında bunları konuştuk. Bazı çalışmalar geliştireceğiz. Ama buradan da yine söylüyorum. CHP ve avanesi başta olmak üzere Ağustos ayındaki sıkıntının ardından ellerini ovuşturarak ülkemizin yere düşmesini bekleyenler hüsrana uğramıştır. Niye? Üreticiden tüketiciye kadar aradaki komisyonlar var ya vurgunu bunlar vuruyor. Arada bir tane komisyoncu yok, bir iki üç dört beş. Her istasyonda bu fiyatlar artıyor. Herkes kârını alıyor. Bu işte çok farklı adımlar atmak suretiyle inşallah üreticiden çıktığında, üretici halinden alıp, tüketici haline gelen süreçte direkt aracı koymadan halka ulaşmasını sağlamak ve en uygun fiyatla vatandaşımıza ulaştırmak gayreti içerisinde olacağız. Ben buradan söylüyorum. Aynı şey biberiydi, patlıcanıydı, domatesiydi, patates de her şeyde bu fiyatlara gerekirse ayar çekme kararını aldık, adımlarımızı atacağız. Ben şimdi bir şey söyleyeyim, tanzim satışlar kurulmuştu. Belediyelerimiz vasıtasıyla bu adımları da atabiliriz, atacağız. Vatandaşımıza ucuz, sağlıklı ürünler vermeye mecburuz.

TARİHİ DÖNÜŞÜMÜN İŞARETLERİ İLE HER GÜN YÜZLEŞİYORUZ

Dünyada ve bölgemizde tarihi bir dönüşümün işaretleri ile her gün yüzleşiyoruz. Suriye sahasındaki planlar hayata geçirilebilirse bu büyük dönüşümün yeni hedeflerine sıra gelecektir. Bunlardan birinin Türkiye olduğu şüphesiz bir gerçektir.

VENEZUELA SENİN EYALETİN Mİ?

Venezuela senin eyaletin mi? Seçimle işbaşına gelmiş bir insanı nasıl olur da burayı terk et git diyebilirsin? Seçime dahi girmemiş olana nasıl olur da sen o devletin başkanlığını teslim edersin? Hani demokrasi? Hani demokrattınız bu ne iştir? Böyle bir anlayış olabilir mi? İşte AB. AB'nin de ne olduğu ortaya çıktı. Nedir bu zillet?

MÜNBİÇ'TEKİ TERÖRİSTLER BİRKAÇ HAFTAYA ÇIKARILMAZSA...

Ülkemizdeki teröristlerin tehdidi neyse, Suriye'deki teröristlerin de aynıdır. Güvenliğimizi sağlamanın tek yolu, Suriye'de terör örgütlerinin kaynağını kurutmaktır. Suriyeli kardeşlerimize de huzur ve güven içinde yaşayabilecekleri bir iklim sağlamış olacağız. Kalıcı olarak geri dönüşlerini sağlamanın yolu budur. Fırat'ın doğusu ve Münbiç gündemimizdedir. ABD'nin verdiği sözleri yerine getirmesini bekliyoruz. Münbiç ortada bırakıldıkça rejimin hevesleri kabarıyor. Bu bölgenin halkı Türkiye'nin güvencesinde kendi geleceklerine kendileri sahip çıkmak istiyor. Siyasi ve diplomatik mücadelemizin yanı sıra askeri hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. ABD bize verdiği sözü tutmazsa kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Sayın Trump'la bu konularda verimli görüşmeler yapıyoruz ancak alt düzeydeki görüşmelerde aynı verimi elde edemiyoruz. Tatmin edici bir plan yoktur. Anlaşmalara sadığız. Ama sabrımız sınırsız değil. Münbiç'teki teröristler birkaç haftaya çıkarılmazsa bekleme süremiz sona erer. Kendi planlarımızı hayata geçirme yolu doğacaktır. Suriye'deki gelişmelerin ülkemizin geleceği için taşıdığı önem bize her yolu kullanma fırsatı taşıyor. Suriye politikamızda taahhütlerimizi yerine getireceğiz. Bölgedeki tüm aşiretler 'Ne zaman geliyorsunuz' diye soruyorlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti