Reklam
  • Reklam
BUCA’ DA KUMPASA İSTİFALI TEPKİ !

BUCA' DA KUMPASA İSTİFALI TEPKİ !

CHP'DE seçimlere 27 gün kala YSK'ya verilen listelere isyan çığ gibi büyüyor. Kuralsızlık, kumpas, sahtecilik ve ayak oyunlarının hüküm sürdüğü CHP'de sular durulmuyor.

04 Mart 2019 - 14:13

BİZİ UTANDIRDI

Buca'da dörtlü çetenin kumpasıyla Suat Nezir'in adaylıktan çıkarılarak yerine Erhan Kılıç'ın getirilmesi ilçede istifalara neden oldu. Kararı protesto eden CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Can İrat ve yönetimi, görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. İrat yaptığı açıklamada, "Biz gençler siyaseti, dürüst, onurlu ve ilkeli duruşun topluma yayılması amacıyla yaparken, bazı makam sahiplerinin yaptıkları hileleri görmek bizi utandırmıştır. Bu operasyonu eğip bükmenin anlamı yoktur, yapılan şey düpedüz siyasi kapkaçtır. Bu nedenle partimizin evladı Suat Nezir'in, itibarının kendisine iade edilmesi gerekir" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NU TOPA TUTTU

Partinin İzmir Kadın Kolları eski Başkanı Düriye Taş ise sosyal medyadan yaptığı zehir zemberek açıklamayla CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. Buca'da CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın elebaşılığını yaptığı dörtlü çetenin kumpasıyla Erhan Kılıç'ın aday gösterilmesine isyan eden Taş, "Buca için beni kandırdılar demişsiniz, bu kumpasta parmağınız yoksa neden sizi yanıltanlara gereken cezayı vermediniz? PM size adayları atama ve atanmış adaylar arasında istifa edenleri değiştirme yetkisi vermişti. Siz bu yetkiye bile sahip çıkamadınız" dedi. Taş'ın bu yorumuna yüzlerce kadın destek mesajı verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti