Reklam
  • Reklam
BORNOVA’DA MOLOZ İSYANI!

BORNOVA'DA MOLOZ İSYANI!

İzmir'in Bornova ilçesinde 116/11 sokakta temizlenmeyen molozlar, vatandaşların tepkisine neden oldu.

28 Eylül 2018 - 12:14

Bir apartmanın tadilat molozlarının aylardır temizlenmediğini belirten vatandaşlar, "Araçlarımızı park edemiyoruz. Hatta yaya olarak dahi yolda yürüyemez hale geldik. Defalarca belediyeye haber vermemize rağmen gelip ilgilenen olmadı. Bir kaç aramadan sonra molozu döken kişilerin ödeme yapması halinde gelip temizleneceği söylendi. Moloz dökenlere durumdan bahsettik fakat bir şey yapmadılar. Sokak hayvanları gıda beklentisiyle torbaları eşeliyor. Rüzgarda her yere dağıtıyor. İzmir'in en güzel yerlerinden birindeyiz fakat manzaramız bu şekilde" dedi.

ÇİÇEK MAHALLESİ'NDE KALDIRIM YOK!

İzmir'in Bayraklı ilçesi Çiçek Mahallesi'nde yaya yolunun olmaması vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Her gün yoldan gelip geçerken tehlike yaşadıklarını dile getiren vatandaşlar, "İnsanlar yaya yolu olmadan trafiğin içinde yürüyor. Her an ölümle iç içeyiz. Belediye kaldırım olmadan inşaatlara nasıl ruhsat verebiliyor? İnsanlara yürüme yolu bırakmadan yola kadar sıfır şekilde bina ruhsatları veriyor. Gün içinde otobüs geçiyor, yoğunluk oluyor. Yaşlısı var çocuğu var. Kaldırım olmadan yürüyoruz. Onlarca kez durumu hem Bayraklı Belediyesi'ne hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bildirmemize rağmen önlem alınmadı. Birilerinin ölmesi mi gerekiyor önlem alınması için" dedi.

EFELER'DE YOLLAR ASFALTLANIYOR

Yeni Asır'ın Aydın Efeler'deki Yedieylül Mahallesi ile İstiklal Mahallesi arasında yer alan yolu, "Sürücüler yollardan dertli" başlığıyla duyurduğu haber sonrası yetkililer yolu asfaltlamak için çalışma başlattı. Yeni Asır'a teşekkür eden sürücüler, "Bakımsızlıktan dolayı yol adeta köstebek yuvasına dönmüştü. Bu nedenle yoldan geçerken araçlarımızda maddi hasarlar oluşuyordu. Yolun düzeltilmesi yönündeki talebimizi Yeni Asır aracılığıyla kamuoyuna duyurduk. Haber sonrası yetkililer yolu asfaltlamak için çalışma başlattı. Bizim modern yollara kavuşmamıza katkı sağlayan Yeni Asır Gazetesi'ne teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti