Reklam
  • Reklam
BORNOVA’DA BİR SPOR TESİSİ DAHA..

BORNOVA'DA BİR SPOR TESİSİ DAHA..

Bornova Belediyesi, 2. Geleneksel Bornova Yakaköy Patika Koşuları ve Duatlonu ile Yakaköy Spor Tesisi Açılışını 7 Ekim Pazar günü saat 10:00’da yapıyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, renkli görüntülere sahne olacak olan etkinliğe tüm Bornovalıları davet etti.

03 Ekim 2018 - 17:32

Çocukların ve gençlerin daha iyi koşullarda spor yapabilmeleri amacıyla hayata geçirilen projeler kapsamında, Naldöken ve Işıkkent sahasının ardından yeni bir spor tesisi daha Bornova’da hizmete açıyor. Bornova Belediyesi tarafından Yaköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Yakaköy Spor Tesisi 7 Ekim Pazar günü saat 10:00’da düzenlenecek törenle hizmete açılacak.  Ayrıca Bornova Belediyesi 2.  Yakaköy Patika Koşuları ve Duatlonu da düzenlenmeye başlanacak.

Ayrıca İpek Yolu Duatlonu (Koşu ve Bisiklet), Can Dostlar Parkur Koşusu, Fidan Dikimi ve Halı Saha Dostluk Maçı’nın da yapılacağı etkinlikler düzenlenecek. Gösteriler ve ikramlarla da vatandaşlara eğlenceli bir gün geçirecek.

Yapılacak olan etkinliklerle vatandaşları davet eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Naldöken ve Işıkkent sahalarının ardından Yakaköy Mahallesi sakinlerinin de yıllardır özlemini çektiği spor tesislerini ilçemize kazandırıyoruz. Tüm halkımızı etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti