Reklam
  • Reklam
“BİZE OYUN SÖKMEZ, BİZ BU ÇUKURA DÜŞMEYİZ..”

“BİZE OYUN SÖKMEZ, BİZ BU ÇUKURA DÜŞMEYİZ..”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Kendilerini dünyanın ağası, paşası, jandarması olarak gören güçler var ama onların oyunları, onların düzenlerini bozan bir liderimiz var. Recep Tayyip Erdoğan var. O olduğu müddetçe bize oyun sökmez. Bize tezgah tutmaz, biz bu çukura düşmeyiz." dedi

03 Mart 2019 - 18:26

Ordu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kendisine yakışır şekilde  karşıladığını ifade eden Turhan, "Hepinizden Allah razı olsun. Bu cennet vatanı  bize bırakan ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu vatanımızı gelecek  nesillerimizin emaneti olarak görüyoruz." diye konuştu.
Turhan, bu vatan üzerinde hür, özgür, bağımsız yaşadıklarını  vurgulayarak, "Bu vatanı kendi kültürümüzle kendi milletimizle birlikte gençlere  emanet edeceğiz. Biz de sizden aldığımız yetkiyi 2002'den bugüne kadar size vaat  ettiklerimizi birer birer, teker teker, icraatlarımızla hizmete dönüştürdük.  Nasıl oldu bu iş? Dünya lideri sayın cumhurbaşkanımızın önderliğindeki icraat  ekibiyle birlikte oldu. O önümüzde olduğu müddetçe bizde onun ekibi olarak  sizlerle birlikte, arkamızda sizler olduğu müddetçe inşallah hizmet kervanı devam  edecek." diye konuştu.
Bu hizmet kervanına müdahale etmek isteyen iç ve dış mihrakla ve  güçlerin olduğuna işaret eden Turhan, şöyle devam etti:
"Kendilerini dünyanın ağası, paşası, jandarması olarak gören güçler  var ama onların oyunları, onların düzenlerini bozan bir liderimiz var. Recep  Tayyip Erdoğan var. O olduğu müddetçe bize oyun sökmez. Bize tezgah tutmaz, biz  bu çukura düşmeyiz. Etrafımızda yaşananları biliyorsunuz ve görüyorsunuz. Her  şeyden önce ihtiyacımız olan tek şey fitneye, fesada, oyuna ve tezgaha gelmemek.  Bunu yerli işbirlikçileri ile birlikte yapıyorlar. Bunu teröristlerle aynı  ittifaka girerek yapıyorlar. Bizim vatandaşımız kirli ittifaklara hiçbir zaman  müsamaha göstermedi. Biz Cumhur İttifakı'nı kurduk. İnşallah biz bu birlik ve  beraberlikle devletimizi, milletimizi bu topraklarda ilelebet devam ettireceğiz."
"FİTNEYE, FESADA, YALANA, DOLANA ALDANMAYIN"
Bakan Turhan, gençlere çok iş düştüğünü de belirterek, şunları  kaydetti:
"Gençler aldanmayın. Bu internet denen bir şey var. Sosyal medyada  kullanıyorlar. Buradaki yalan dolanlara aldanmayın. Az önce bunun bir örneğini  yaşadık. Biraz önce Ordu Çevre Yolu'nun birinci kısmını açacağımız yeri Sayın Valimizle, Belediye Başkanımızla beraber şöyle gittik ve gezdik. Orada bir resim  çekilmişti. Hemen birileri sosyal medyadan o resme fotomontajla 'Asfalt çatlak,  bu yolu açıyorlar, sizi yanıltıyorlar.' İşte bunun gibi örnekler var. Siz irfan  sahibi bir neslin evlatlarısınız. Siz bu tür tuzaklara düşmezsiniz. Fitneye,  fesada, yalana, dolana aldanmayın. Sabah kalkıp 'Bugün ben bu millete hangi  yalanı söylesem yuttururum'un hesabını yaparak siyaset yapanlara aldanmayın.  Ordulu aldanmaz. Ordulu ilim irfan sahibidir. Aklıselimle hareket eder."
Turhan, 31 Mart'ta yapılacak seçime değinerek, "Bu seçim yerel yönetim  seçimi. Hizmet yerelde başlar. Sizler, iyi hizmet edecekleri seçeceksiniz. İcraat  tecrübesi olan. Bir başkan adayımız var burada. Eski bakanlarımızdan Sayın Dr.  Hilmi Güler. İnşallah bundan sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak  sizlere hizmet edecek. Değerli başkanlarımız el ele verip hep birlikte merkezi  hükümetin de desteğini alarak en iyi hizmeti alacaksınız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti