Reklam
  • Reklam
"BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ"

"BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ"

10 Mart 2019 - 15:08

Biz birlikte güçlüyüz

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Konak’ın tüm mahallelerine bir bütün olarak baktıklarını ve aynı anlayışla hizmet edeceklerini belirterek, “Bizim anlayışımızda doğulu-batılı, kuzeyli-güneyli ya da şu mezhepten bu inanıştan diye bir ayrım yok. Bizim için herkes eşit. Çünkü biz “Önce insan” diyoruz. Bizim anlayışımızda tüm canlılara hizmet etmek var. Bunu sizden aldığımız güçle ve güçlerimizi birleştirerek hep birlikte yapacağız” dedi.

Geniş katılımlı toplantı

Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, Alsancak Volley Otel’de Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Meclis Üyesi Adayları Nurdan Metin, Ahmet Hakan Ay’ın organize ettiği toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25’inci Dönem İzmir Milletvekili Dr. Aslan Savaşan, AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Baştaş, MHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Özmen’in yanısıra Balkan Göçmenleri Federasyonu Başkanı Vahap Savaşan, İzmir Sancak Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Ok, İzmir Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Kılıç, Arnavutlular Derneği İzmir Şube Başkanı Melek Taşol, Makedonlar Derneği İzmir Şube Başkanı İlhami Yıldız, İzmir Güreler Derneği Başkanı Tevfik Abuş, Evladi Fatihan Makedon Derneği Başkanı Kamber Vardar, Balkan Göçmenleri Derneği Kurucu Başkanı Rahmi Sezgin ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

Birlikte güçlüyüz

Konak’a her şeyden önce bir bütün olarak baktıklarını söyleyen Mimar Melek Eroğlu, “Bizim belediyecilik anlayışımızda Konak’ta yaşayan herkes ve Konak’ta faaliyet gösteren her kurum belediyemizin bir parçası. Konak bir bütün, derneklerimiz ise bizim çalışma ekibimiz. Biz kurum ve kuruluşlarımıza bu gözle bakıyoruz. Bu sebeple STK’lara çok önem ve destek veriyoruz. Hemşehri derneklerimiz de bu desteğin en önemli alanını oluşturuyor. İlçemize kültürel değer katan tüm platformlarla birlikte yürüyeceğiz. Bize gelen bizim gittiğimiz tüm dernek temsilci ve üyelerimize aynı şeyi söylüyoruz. Tek başımıza hiçbir şey yapamayız. Sizden aldığımız güçle, birlikte çalışarak başarabiliriz. Biz birlikte güçlüyüz” diye konuştu. 

Hiç yapanla yapmayan bir olur mu?

Geniş katılımlı toplantıda göreve hazır olduklarının altını çizen Konak Belediye Başkan Adayı Eroğlu, şöyle konuştu; “Günlerdir Konak’ın her mahallesine giriyoruz. Gece gündüz her an Konak’ta yaşayan hemşehrimin karşısına çıkıyoruz. Yıllardır gelmeyen hizmetleri anlatıyorlar. AK Parti’nin Belediyeciliğini hepiniz hepimiz biliyoruz. Biz yapacağız dedik mi o iş yapılır. Hizmet bizim işimiz. Hiç yapanla yapmayan bir olur mu? İş yapmayanlarla iş yapanları birbirine karıştırmayalım. Mahalleye giriyoruz muazzam projelerimizi anlatacağız, bir bakıyoruz ki vatandaşımızın derdi bambaşka. ‘Benim kapalı Pazar yerim yok’ diyor. Bunlar belediyelerin zaten yapması gerekli işler. Biz asli hizmetlerin yanında insanımıza; evlatlarının, torunlarının daha sağlıklı, daha mutlu, daha huzurlu bir yaşam alanı içerisinde hayat sürmesinin zor olmadığını bunların yapılabileceğini anlatıyoruz. Tabi ki bunların hepsini tek başımıza yapamayız. Yapılacak her iş için gönül birliği lazım, el birliği lazım. Hep birlikte ele ele verirsek, gönül gönüle verirsek üstesinden gelinemeyecek bir şey olmadığını biliyoruz.”

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek