Reklam
  • Reklam
"BİR TRENDEN İNİP BAŞKASINA BİNİYORLAR"

"BİR TRENDEN İNİP BAŞKASINA BİNİYORLAR"

Tokat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı yola beraber çıktığımız arkadaşlarımız 'sen biraz dinlen, buraya başkasını koyalım' dediğimizde bir bakıyorsunuz ki bizim trenden inip başka bir trene biniyorlar. Bu kader, dava birliği değildir. Bugün bize ihanet edenler yarın da gittiklere yere ihanet edeceklerdir" ifadelerini kullandı.

25 Şubat 2019 - 17:12

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu önünde düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Tokat'a ne zaman geldiysem beni çok iyi karşıladınız, çok güzel ağırladınız. Tokatlılar olarak her seferinde bu kardeşinizi bağrınıza bastınız. Kara kara kazanlar, sarı kağıt yazanlar, cennet yüzü görmesin aramızı bozanlar. Tıpkı bu Tokat türküsünde olduğu gibi tam 17 yıldır kimseyi aramıza sokmadınız. Aşkınız için, vefanız için desteğiniz, hayır dualarınız için teşekkürlerimi sunuyorum. 24 Haziran'da bu davaya ve elbette Cumhur İttifakı'na çok güçlü bir şekilde destek olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum.

Şimdi önümüzde yeni bir imtihan var 31 Mart'ta yine sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Oyunu bozmak için Tokatlı kardeşlerimizden oy istiyoruz. Suriye'deki oyunu, ekonomideki oyunu bozmak için sandıkta sizlerin oyunu istiyoruz. Geleceğimiz için daha aydınlık daha müreffeh yarınlar için 31 Mart'ta bir kez daha Tokat'ın desteğini bekliyoruz.

Bugün 17. ildeyim ilçeleri saymıyorum ve devam ediyoruz. 31 Mart inşallah büyük ve güçlü Türkiye'nin habercisi olsun. 31 Mart inşallah milletimizle birlikte dünyanın tüm mazlum halkları için verilmiş gür bir mesaj olsun.

ÖZ, ÜVEY ANLAYIŞINI TAMAMEN RAFA KALDIRDIK

Tokat dünün Türkiyesi ile bugünün Türkiyesi arasındaki farkı en iyi bilen illerimizdendir. Tokat yıllarca ihmal edilmenin acısını yaşamış bir şehrimizdir. Ankara maalesef Tokat'ın sıkıntılarına adeta sağır kesildi. Biz sizlerin desteği ile iktidara geldiğimizde iller arasında öz, üvey anlayışını tamamen rafa kaldırdık. Batı'daki imkanlardan Doğu'daki insanlarımızın da istifade etmesini istedik. Benim Tokatlı kardeşim kaliteli sağlık hizmeti için Ankara'ya, Samsun'a gitmek zorunda kalmasın dedik. İş bulmak için gurbete gitmek mecburiyetinde olmasın dedik. Engelli vatandaşım maddi sıkıntı çekmesin ailesine yük olmasın istedik. Üreticim, esnafım işini büyütmek istediğinde kendisine destek olacak bir el bulabilsin istedik. Gece gündüz çalışarak Tokat'ta yılların ihmalini giderdik.

TOKAT'A 15 BİN SEYİRCİ KAPASİTELİ STADYUM

Son 17 yılda 13 katrilyon lira tutarında yatırım yaptık. Evlatlarımız en güzel mekanlarda eğitim alsınlar diye bin 921 adet yeni derslik inşa ettik. Üniversitemizi büyüttük. Üniversiteli öğrenci sayısı son 17 yılda 25 bin artış gösterdi. 7 bin 379 kişi kapasiteli yurtlar açtık. 15 bin seyirci kapasiteli bir stadyum yapacağız. Millet Bahçeleri kazandırıyoruz.

İhtiyaç sahibi Tokatlı vatandaşlarımıza 1,8 katrilyon lira kaynak aktardık. Sağlıkta 500 yataklı Tokat Devlet Hastanesi'nin, 200 yataklı Tokat Kadın Doğum ve Çocuk hastanesinin de aralarında olduğu 14 hastaneden oluşan toplam 23 adet tesis kazandırdık. Tokat'ta imar barışı ile 47 bin vatandaşımızın sıkıntısını çözdük.

16 kilometre bölünmüş yol uzunluğunu 16 senede 257 kilometre ilave bölünmüş yol yaptık 273 kilometreye çıkardık.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı