Reklam
  • Reklam
BİNALİ YILDIRIM İSTANBUL’A..

BİNALİ YILDIRIM İSTANBUL'A..

Meclis Başkanlığı görevini Geçici TBMM Başkanı Celal Adan'a devreden Binali Yıldırım, seçim bölgesi İstanbul'a hızlı trenle gitti. Trende gazetecilerin sorularını açıklayan Yıldırım, "39 gün kaldı, her ilçede program yapacağız. İstanbul'un her ilçesinde projelerimiz paylaşacağız" dedi.

19 Şubat 2019 - 13:04

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Meclis Başkanlığı görevinin devretmesinin ardından seçim bölgesi İstanbul'a hızlı trenle gitti.Binali Yıldırım'ın gazetecilere trende yaptığı açıklamada, "Seçilirsek yapacak çok güzel şeylerimiz var" sözlerini kullandı.

Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"İstanbul müjdelenmiş bir şehir. İstanbul gibi bir şehre hizmet etmek büyük bir onur. İstanbul'a geldiğimde 11 yaşımdaydım. İstanbul'da okudum, evlendim, çalıştım. İstanbul'a hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur meselesi. Kararı İstanbullular verecek. İstanbul'un sorunlarını biliyoruz, İstanbulluların ne istediğini biliyoruz. İstanbul'da güzel işler yapacağımıza inanıyorum. İstanbul dünyada emsali olmayan bir şehir. İstanbulluların aidiyetini çok önemsiyorum. İstanbul'da yaşayan insanların şehri sahiplenmesini sağlamamız gerekiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı