Reklam
  • Reklam
Beril ile Bilim ve Farkındalık programı uzman konuklarıyla Kanal...

Beril ile Bilim ve Farkındalık programı uzman konuklarıyla Kanal İzmir TV ekranlarında...

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Beril Yaşar'ın İzmir'in 24 saat yayın yapan tek televizyon kanalı Kanal İzmir Televizyonunda hazırlayıp sunduğu "Beril ile Bilim ve Farkındalık" programının canlı yayın konuğu Katip Çelebi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Haktan Birsel oluyor. 5 Haziran günü saat 16:00'da yayınlanacak bu programı sakın kaçırmayın.

04 Haziran 2018 - 23:55

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Beril Yaşar'ın İzmir'in 24 saat yayın yapan tek televizyon kanalı Kanal İzmir Televizyonunda hazırlayıp sunduğu "Beril ile Bilim ve Farkındalık" programının 5 Haziran Salı günü saat 16:00'da canlı yayın konuğu Katip Çelebi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Haktan Birsel oluyor.

Beril Yaşar, Programda dünya ülkelerinin enerji savaşında en önemli  bölgenin Hazar petrolleri olduğunu ve  Enerji savaşının yanı sıra  son zamanlarda tartışma konusu olan Çin İpek yolu projesi  ve  Terör konusunun programın tartışma konusu olduğunu belirtti. 

Beril ile Bilim ve Farkındalık programını izlemek için www.kanalizmir.tv   ve www.izmirhabermerkezi.com internet adreslerinden izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti