Reklam
  • Reklam
“BAYRAKLI’YI ALMAYA DEĞİL, HİZMET ETMEYE GELİYORUZ.”

“BAYRAKLI’YI ALMAYA DEĞİL, HİZMET ETMEYE GELİYORUZ.”

18 Mart 2019 - 17:01

“ALİ BEY DEĞİL ALİ ABİ”

Cumhur ittifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, seçim kampanyasında eşine rastlanmamış bir çalışmaya imza attı. Renkli bir proje ile Bayraklı’nın sorunlarının anlatıldığı "Ali Bey Değil Ali Abi" klibi Aslan’ın Sosyal Medya hesaplarında binlerce kez izlenerek büyük beğeni topladı.

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Bayraklı’nın sorunlarını bu kez farklı bir seçim çalışmasıyla hemşehrilerine anlattı. “Ali Bey Değil Ali Abi” hashtagi ile Bayraklı’nın sorunlarının anlatıldığı video Ali Aslan’ın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

 “ÇÖZERSE ALİ ABİ ÇÖZER"

Video yayınlandığı ilk andan itibaren yorum yağmuruna tutuldu. Dört klip halinde yayınlanan videolarda "Çözerse Ali Abi Çözer", "Yanındayız Ali Abi", "Bayraklı'nın Abisi Ali Abi" gibi yorumlar yapıldı.

“BAYRAKLI’YI ALMAYA DEĞİL, HİZMET ETMEYE GELİYORUZ.”

Kampanyamıza başladığımız günden itibaren her gün Bayraklı’da yaşayan hemşehrilerimizle bir araya geldiğini söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, “Bayraklı’da yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını farklı bir şekilde anlatmak istedik. Biz sizden oy istemiyoruz. Oyunuzu kendinize, kentinize, çocuğunuza, verin. Kaliteli yaşam herkesin hakkıdır. Biz kendimizi vermeye, Bayraklı’yı çağdaş modern bir ilçe seviyesine ulaştırmaya geliyoruz. Göreve başladığımız andan itibaren Başkanlık Makamını kaldırarak sizlere kardeş, abi, amca olarak geliyoruz.” Dedi.

İlk andan itibaren büyük beğeni toplayan klipler yaklaşık 2 milyon kişiye ulaştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti