Reklam
  • Reklam
“BAYRAKLI’YA BAHAR DEĞİL YAZ GELECEK…”

“BAYRAKLI’YA BAHAR DEĞİL YAZ GELECEK…”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan Bayraklı’ya adeta çıkarma yaptı. Esnaf ve dernekler ile bir araya gelen Dağ ve Aslan yoğun ilgiyle karşılandı.  

04 Mart 2019 - 11:39

31 Mart yerel seçimleri çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ eşlik etti.

“ 31 MART’TA BİZE BİR ŞANS VERİN “

Esnaf ziyaretlerinin ardından Giresun Görele ve Çanakçı Sosyal ve Yardımlaşma derneğini ziyaret eden Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan Kemençe ile karşılandı.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Bize 31 Mart’ta bir şans verin. Bu şansla beraber neler yapabileceğimizi gösterelim. Başkalarına çok şans verdiniz. 2009-2014 arası Bayındır’a Kınık ilçelerimize yapılanları görün. Burada anlattıklarımı sizlerde gidip başkalarına gidip anlatın. Herkese ancak bu şekilde ulaşabiliriz” diyerek sözlerini tamamladı.

“HİZMETE SUSAMIŞ BİR BAYRAKLI VAR “

Cumhur İttifakı ve AK Parti Bayraklı Belediye Başkanı Ali Aslan,” Vatandaşlarımız hizmet alamadığı için daha iyi daha güzel bir İzmir ve Bayraklı için değişim ve gelişim istiyor. Hizmete susamış bir Bayraklı var. Yaşlılar, gençler ve  çocukların daha iyi yaşaması için hizmete talibiz. Böyle güzel bir rüzgarı yakalamışken, bunu bırakmayarak işi sıkı tutarak hep birlikte rehavete düşmeden çalışmaya devam etmeliyiz. CHP’li veya herhangi bir partili olsun onlar da bizim kardeşlerimiz, kimseyi ötelemeyerek gönüllere gireceğiz.  Bütün hemşerilerimizle herkesin kalbine ve gönlüne gireceğiz. İnşallah bu gururu hep beraber birlikte yaşayacağız.”dedi. Vedalaşma sırasında vatandaşların isteğini kırmayan Hamza Dağ ve Ali Aslan Horon oynadı.

“ALİ ASLAN’A SONUNA KADAR KEFİLİM “

Dernek ziyaretlerinin ardından AK Parti Nafiz Gürman Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan sloganlar ve yoğun ilgiyle karşılandı. Miting havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Dağ, Ali Aslan’a kefil olduğunu belirterek “Seçimi kazandığımızda Ali Aslan üzerine düşeni yapmadığında iki elim iki yakasında olacaktır. Burada bizim ve Ali Aslan’nın projeleri var. Adaletli bir şekilde bir tane evladımızın ve kardeşlerimizin kalbinde adeletsizlik olmadan hayata geçirmek bizim boynumuzun borcudur.”dedi.

“DAĞ GİBİ DESTEK…”

Bayraklı’nın çehresini değiştirmek istedikleri için  bir yola girdiklerinin altını çizen Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, "Artık böyle gelmiş böyle gitmez diyoruz.  Bayraklı'nın kaderini değiştirmek istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Nihat Zeybekçi ve ben sizlerin gönüllerine girmeye, kendimizi size adamaya  geliyoruz. Allahın izni ile sorunlarımızı Hamza Dağ vekilimizin desteği ile çözeceğiz. Bu fırsat bir daha ele geçmez. Bu sorunları çalışarak sizlerle beraber çözeceğiz.” Dedi.

“BAYRAKLI’YA YAZ GELECEK…”

Aslan “Birileri Bayraklı’ya bahar gelecek diyor. Belediye 20 senedir sizin elinizde. 20 yıldır bahar getirmeyenler şimdi baharı getireceğiz diyor. Biz size bahar getirmeyeceğiz. Biz size yazı getireceğiz.” Diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek